Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

PS2 A PSX Hry

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Marian Tatar v 25 lis 2007, 20:51

Daji se spoustet napalene psx hry na ps2 pomoci orig. hry na psx a slide karty? Mam PS2 30003 R. A jak nastavit ps2 aby my slapalo Gran Turismo 2. Jde my o obraz sou tam nepekne kocky. dik
Obrázek
:roll: A jeste neco daji se napalit psx hry jak original ?
Marian Tatar

Hotovost: Locked

Příspěvekod Nanaki v 25 lis 2007, 20:59

Pokud se týká kostičkování, tak hlavní menu PS2, zmáčneš trojúhelník, znovu zmáčneš trojúhelník, a zvolíš položku "Texture Mapping" na Smooth. Pak se vrať do hlavního menu a bez resetu pusť hru.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod smindek v 25 lis 2007, 21:04

Trošku poopravím, reset dať môžeš. PS2 si bude pamätať, že si to dal na smooth. Viem to, lebo mám starší čip, pri ktorom musím dať 2x reset ked chcem hrať psx hru a to nastavenie ostalo. Vypnúť nemôžeš, to sa pochopiteľne už zruší. K tvojej poslednej otázke. Určite NIE. Lebo originál hry sa nenapaľujú ale lisujú.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,243.39 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod Marian Tatar v 25 lis 2007, 21:29

Ten smooth jsem nastavil ale nic. A to gran turismo 2 ja Platinum GT Mode. P.S funguje slide karta na ty psx hry jak sem psal. :roll:
Marian Tatar

Příspěvekod Nanaki v 25 lis 2007, 22:03

Já jsem ten reset nepsal schválně, protože když jsem měl ještě starý velký PS2, tak občas po resetu si právě PS2 nepamatoval, co bylo nastaveno a vrátil se zpátky do defaultu. Ale stejně, s originálem by problémy být neměly.

Marian : zrovna tohle je fce, která funguje snad každému, nebo aspoň já jsem ještě nikde neviděl, že by nešla. Opravdu jsi to udělal tak, jak jsme psali ? Žádné stand-by ? Každopádně, jak jsem už psal, mě to občas blblo, zkus to ještě párkrát, tohle jít vážně musí. Na tvojí další otázku jsem (aspoň já) neodpověděl, protože jí prostě nevím.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod Marian Tatar v 02 pro 2007, 18:24

tak to smooth sem skousel 2 krat bez resetu a nic . a kdyz to resetnu tak se to nastavi stardant. a zda se mi ze ani mechanika nejede na fast kdyz nastavim. rozdil po nastaveni neni zadnej
Marian Tatar

Příspěvekod Nanaki v 02 pro 2007, 18:37

Tak fast mechanika není nic nového, to je obecně divná fce, mě se také zdá, že mec nejede... Ale textury jdou, to ti povrdí každý.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod smindek v 02 pro 2007, 23:20

to Marian Tatar: vieš ten smooth to nie vždy až tak brutálne vylepší, najmä ked si zvyknutý na PS2 grafiku. Sú aj hry na ktorých to ani nevidno. Na GT to ale vidno je takže neviem kde by mohla byť chyba. A ten fast mne fungoval, ale radšej som to neskôr nenastavoval, lebo síce loadingy sa mi zdali o čosi kratšie ale stalo sa mi aj to že zblbol zvuk alebo to seklo.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,243.39 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod Nanaki v 03 pro 2007, 00:20

Také záleži na hře. Pokud se na začátku nahrává level, a pak už nic, tak to znát je, pokud hra nahrává neustále, většinou je to beze změny, nebo i pomalejší.

Fce "Smooth" vyhladí textury, nic víc, nic míň. Pokud hra textury nepoužívá, nic se nevylepší.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Zpět na PS1: Software