Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

ACE COMBAT

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod roman v 05 čer 2006, 17:41

Potřeboval bych poradit s hrou Ace Combat-Squadron leader, nemůžu udělat 21.misi, jedná se o průzkumnou misi, kde se musí vyfotit dvě transportní letadla na letišti a vchod do nějaké podzemní tovármy. Já jsem zkusil už všechno, ale pořád to nemůžu vyfotit tak, aby to bylo správně. Poradí mi někdo prosím???
roman

Hotovost: Locked

Příspěvekod Luca v 05 čer 2006, 21:12

Musíš vyfotit ty dvě letadla tak aby byly na fotce i s tím vchodem a pak vyfotíš dvě stíhačky vedle sebe.
Final Fantasy 4ever....
Luca
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,500.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod roman v 07 čer 2006, 12:56

aha moc díky, tak to mě nenapadlo, hnedka jdu na to!!!
roman

Hotovost: Locked

Příspěvekod TonyHazard v 26 kvě 2007, 13:27

Ty stíhačky se tam hned nezobrazí, první je třeba vyfotit jeden objekt po druhém (jsou tři, vyfotit každý zvlášť, tedy dvě velká letadla a objekt). To jsou tři fotky, potom nalétnout z původního směru a vyfotit všechny objekty spolu (čtvrté foto). Správnost potvrdí krátký vstup (video s pokyny). Potom je třeba nalétnout tak, aby se daly vyfotit ty dvě startující stíhačky (páté foto). Opět to bude potvrzeno. Pak na plný plyn domů, nemusí se hledět na radary. Na hodnocení "S" je třeba nahnat čas co nejrychlejším letem hned ze začátku. Už tuto sérii hraji dlouho, mohu poradit.
Naposledy upravil TonyHazard dne 22 lis 2011, 21:40, celkově upraveno 1
TonyHazard
Common User
Common User

Hotovost: 1,644.26 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod TonyHazard v 31 bře 2011, 14:02

Jelikož je více her pod označením Ace Combat upřesňuji, že jde o verzi ACE COMBAT SQUADRON LEADER

Chci se zeptat, udělal tuto hru někdo až do úplného konce, s hodnocením všech mísí na "S"? Mě se to povedlo 2x, jednou to bylo s půjčenou hrou (americká verze) a po ukončení se nic nedělo, nedalo mi to ty dvě poslední medaile. Bylo to možná tím, že jsem měl jednu misi na hodnocení "A" a po splnění poslední mise v řadě jsem ji opravoval na "S". Nebo také, že jsem v průběhu hry měnil obtížnost ovládání.
Nyní mám jiný problém, koupil jsem u nás originál (evropskou verzi) a po splnění posledních misí mě to při nahrání (save) zkolabovalo a na kartě zůstalo místo 63 KB pouze 21 KB netečných nahrání. Nyní to jedu podruhé a uvidím jak to dopadne. Zkusím si hru před ukončením dát i na druhou paměťovku, pro jistotu.
Tak se ptám znovu, udělal tuto hru někdo kompletně na hodnocení "S" u všech misí, změnilo se po nahrání něco? (mimo obdržení posledních dvou medailí).
Bůh ochrańuj královnu!
TonyHazard
Common User
Common User

Příspěvekod TonyHazard v 12 kvě 2011, 16:52

Dámy, pánové, to přece není možné! Je zde asi 27 tisíc registrovaných uživatelů a nikdo není schopen mi dát odpověď na předchozí příspěvek? To tu hru zde nikdo nehraje?
Dnes jsem dohrál uvedenou hru do konce (ACE COMBAT SQUADRON LEADER ) a stejný výsledek, mám hru kompletně dohranou a stále jsem nedostal poslední dvě medaile. Nevím v čem je problém, celou hru jsem hrál na shodné ovládání (Normal), všechny mise na hodnocení "S"

Mám dohranou (všechny mise na hodnocení "S") i další verzi ACE COMBAT ZERO THE BELKAN WAR a tam to vypadá v pořádku, medaile i letadla všechny, co je možné získat.
Bůh ochrańuj královnu!
TonyHazard
Common User
Common User

Zpět na PS2: Games