Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Black

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Gandi v 16 pro 2007, 13:40

Jdou nejak zapnout cheaty u konce hry?
Na konci predposledni mise se mi nejak nedari. Chtel jsem se zeptat jestli to nejde nejak obejit cheatama at to nemusim hrat cele znova. Zajima me jestli to nejde nejak zapnout L1+L2 * x o a podobne. Pripadne stazenim a vypalenim nejakeho DVD s kody. Pouzivam swap magic 3.8. Diky za rady.
Gandi
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Tomek v 16 pro 2007, 15:03

Tyhle klasický kódy na BLACKa nejsou. Pokud máš originálku, můžeš přes Swap pustit AR MAXe s kódama odtud:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://uk.codejunkies.com/codes.asp?rf=1&c=GB&cr=GBP&cs=£&r=1&l=1&p=13&AZ=B

Nejprve si ale zjisti verzi své hry (to je to SLES). Použiješ-li třeba kód nesmrtelnosti, hra Tě přestane bavit a skončíš dřív, než by Tě sundal některej z teroristů. Kód neomezené munice se Ti navolí sám, když rozjedeš úroveň OPS.
Tomek
Exdonator
Exdonator

Hotovost: 33.55 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod Gandi v 17 pro 2007, 19:09

Tak jsem to zkousel a funguje to. Stahnul jsem si ARmax evo supl na CD a jde to. Mam pujcenou originalku. Prepalil jsem si ho na moje DVD a palene s tim armaxem nejde. Jde to nejak rozjet i pres palene DVD nebo spis bych radsi pres USB. Blacka sem do ted hral z ctecky karet pres USB, hru mam na Compact flash karte. Neslo by to nejak pres to USB ci palene DVD pustit aby ty cheaty fungovali? Diky za radu. THX.

EDIT: Dival jsem se na ty stanky cos mi poslal odkaz. Jakym zpusobem se tam ty kody jinak zadavaji nez na
zacatku hry do profilu?
Tech kodu je na jednom radku nekolik pod sebou? Jde to tam nejak namackat a pustit jen posledni misi
BLACKA? Potrboval bych ten kod tam namackat az se dostanu do velmi spatne situace. Jdou ty kody tam nejak
zadat behem hrani? (mysleno u palene hry nebo hrani pres USB, u originalky to jde pres to CD jak pises)
Gandi
Beginner
Beginner

Příspěvekod Gandi v 18 pro 2007, 16:12

Poradte nekdo, jdou s tim swapem nejak zadat ty cheaty do te hry na posledni misi?
Gandi
Beginner
Beginner

Příspěvekod Tomek v 18 pro 2007, 18:55

Včera nebyl čas....
Ale nepotěším Tě, po rozjetí hry ve stejšnu už tam kódy nedostaneš. Navíc to má ještě několik zádrhelů.
1) Swap - po natažení MAXe Swapem buď vybereš kódy ze seznamu, pokud tam k dané hře nejsou, musíš na Codejunkies.com, najdeš hru, zapíšeš si vždy! Master kód (M) a kódy co chceš použít. Dobré je teď vložit memorku. Kódy (včetně (M) ) do MAXe dopíšeš (uloží se na memory), vybereš a MAX Tě požádá o výměnu za disk s hrou. A zde je problém, pokud je to orig. je to OK, hra najede s kódama, pokud je to kopie, hra vůbec nenajede, kdybys chtěl ale nejdřív dát Swap, tak MAX se bude "snažit" namačkat kódy do něj a ten je neumí předat do hry.
2) Čip - ani s čipem není vše bez problému. Do orig. je to zase OK, ale na to, aby se natáhly kódy do kopie, nesmí mít čip Auto-vypnutí. Je to problém třeba Modbo 750. Čip zavede MAXe, vypne se! a kopii už nemá kdo spustit, výsledek stejný, jako u Swapu.
Některé kódy ale mají (co hra to něco jiného) pro použití zap / vyp, to znamená že třeba celej level odehraješ bez kódu a nakonci zapneš "nesmrtelnost". Častokrát je to vyvedeno na tlačítko L3, většinou to píšou u toho kódu na Codejunk. Starší čip ve velkým PS2 mi tuhle neplechu nedělal, kódy by zavedl snad i do pivního tácku :-) . Jestli ale zrovna tohle má BLACK nevím, nemůžu odzkoušet, mám Modbo 750 :-( .
Zdá se, že si zkysl v nejhezčí misi Spetriniv Gulag ? návod by Ti nepomohl odehrát to "svejma" ?

Hele, taky bych měl dotaz, nemohl by ses trochu (hodně) rozepsat, čím podrobnějc, tím líp o tom cos psal ? Co to znamená, cit: "...do ted hral z ctecky karet pres USB, hru mam na Compact flash karte." BLACK je v GBajtech, to ho "nějak" nakopíruješ na Flash disk a hraješ přes USB ? a bez vloženého disku hry ?.... mám v tom guláš.
Tomek
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod Gandi v 19 pro 2007, 15:56

Presne tak jak pises. Hraju bez vlozeneho DVD. Hru mam nakopirovanou na Compact Flash karte 8GB
a tu mam vlozenou ve ctecce karet kterou vzdycky pripojim do USB PS2. (muze byt i flash disc)
Samozrejme ze samotnou hru nejde jen nakopirovat na Flash, ale musi se nacist v PC a upravit v
programu USB Extreme. Ten z vypaleneho DVD vytvori par souboru ktere se pak nakopiruji na USB Flash.
Takto upravenou hru pak spustim pres program USB Advance. Ten mam nakopirovany na MC karte
ve slozce SWAPMAGIC/SMBOTO.elf. Takze v podstate vubec co jsem hral blacka jsem nemusel otevirat
mechaniku PS2. Po zapnuti PS2 mi nabootoval SWAP, pak dam volbu SMBOTO a pod nim mam na MC
karte program USB Advance. Ten se spusti, pripojim USB flash disc, nacte se hra, potvrdim a uz hraju.
Swap DVD z konzole normalne vysunu motorkem a vse jede. Zacal jsem ho vytahovat kvuli tomu, aby se
netocilo DVD v mechanice. Mam starsi konzoli a chci hlavne usetrit laser.
Proto si vybiram hry ktere jdou takto hrat. Je jich pomerne hodne, ale nektere nejdou a musi byt na DVD.
Zkousim tak treba nove hry. V Daemon tools nactu ISO (bez vypaleni emuluje mechaniku DVD), Spustim program
USB Extreme a tam nacte jako to DVD co emuluje ten program. Z toho mi pak vytvori ty soubory ktere supnu
na Flash disc a je to hotove. Je to uplne jednoduche. Hry na tom jdou jako z DVD, je to stejne, az na video animace,
ty vetsinou sekaji, ale stejne preskakuju pokud to jde. Vysvetlil jsem to myslim podrobne a zaroven je to i navod
pro ty kteri nevedi jak na to. :)
Gandi
Beginner
Beginner

Příspěvekod Tomek v 19 pro 2007, 17:38

Gandi, poděkoval sem, to se sluší, ale tohle bych asi nezvládl :-( . Vychází mi z toho, že musim koupit 4 GB Flashku, poschánět softy: USB Extreme, USB Advance, asi Ulaunchelf, Daemon tools, naučit se s nima dělat a to budou všechny v anglině. Ale neboj, nebudu Tě tlačit do podrobností, musí mi hold stačit, že to možné je, dík.
Tomek
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod Gandi v 20 pro 2007, 11:52

Ja bych doporucil spise koupit 8GB flash, protoze 4GB je na vetsinu her malo. Vetsinou hry maji 4.3GB, takze by se tam nevesly. Softy nejsou problem, na foru je najdes nebo i na nete pres google. A ten Daemon tools v podstate nepotrebujes, pokud ti nekdo pujci origos DVD s hrou nebo si ji stahnes s netu a vypalis. Slouzi jen na to ze ti z ISO souboru nebo i dalsich image emuluje virtualni mechaniku jako bys vlozil originalni DVD do mechaniky. Pak si nemusis to ISO vypalovat a USB Extreme ti udela s toho patricne soubory ktere se pak jen nakopiruji na USB Flash.Ja ale stejne vsechny stazene hry davam automaticky na DVD pro pripad havarie HDD v PC. Uz mi jednou jeden klekl a data byla pryc. Mam SATA RAID 0 kdy jsou zapojene dva disky a data se ukladaji na oba soucasne. Pokud se pokazi jeden, data jsou nenavratne pryc, proto hned jak neco stahnu davam na DVD a v PC nechavam mene dulezite veci, to jen tak na okraj. 8)
Gandi
Beginner
Beginner

Příspěvekod Matouch35 v 16 říj 2008, 20:10

Zdravím všechny a prosím vás o odpoved hra Black myslím tu střílečku je podle mě velice dobrá ale vždycky na začátku mě štve to video proste ty ukazky které se nedají zrušit nevedel by nekdo nahodou co s tim? diky třeba jestli by to před vypálením nešlo nějak umazat. děkuji
Matouch35
Rookie
Rookie

Příspěvekod Linda8 v 16 říj 2008, 20:45

Myslis to dlouhe uvodni video pred prvni misi? Tak to se opravdu zrusit neda, alespon pokud vim. Musis to dohrat alespon k prvnimu save pointu. Pak uz by te obtezovat nemelo.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Linda8
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 25,119.60 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod e07 v 16 říj 2008, 20:56

Pro me to taky nebylo nic prijemnyho cekat nejakych 10-15min ,ale co se da delat. Hlavne ze to stalo to cekani za to. Hra je bombová :D
e07
Beginner
Beginner

Příspěvekod David50G v 17 říj 2008, 16:24

Nevím jestli to jde u všech ale jedom asi u tenkých ps2 máte zaslepkykdyž dáte swap a potom ar max tak to najede ubz zaslepek se to zasaví ale ze zaslepkami to dvd stale točí je to na všech a hlavně na rychlosti jak si vyberete cheaty date start a spustit hru s kodama ojevíse vložte disk tak musit za jizdy cd prstem vytáhnout cd a dát tam pálene a křížek hra jede s kodama musíte mít ale kartu AR2 v 1 slotu na karty :wink:
David50G
Common User
Common User

Hotovost: 306.55 PSM

Příspěvekod anonym gamer v 19 úno 2009, 10:40

S touto hrou mam jeden neprijemny problem... Ten moj Black je fakt "black". Gameplay aj menu su ciernobiele... Ale inak ide v pohode, len nechapem cim to je... pouzivam FMCB 1.8 . Ospravedlnujem sa, ak som polozil daku blbu otazku...
anonym gamer
Rookie
Rookie

Příspěvekod Pentheus v 04 bře 2009, 21:55

anonym gamer píše:S touto hrou mam jeden neprijemny problem... Ten moj Black je fakt "black". Gameplay aj menu su ciernobiele... Ale inak ide v pohode, len nechapem cim to je... pouzivam FMCB 1.8 . Ospravedlnujem sa, ak som polozil daku blbu otazku...

Hru mas v NTSC a tvoje TV nepodporuje NTSC jen PAL
Obrázek
Pentheus
Rookie
Rookie

Hotovost: 650.40 PSM

Příspěvekod Maiky.one v 28 bře 2009, 23:28

To:anonym gamer
Přesně tam,máš starou TV,nezvládne NTST,dále se to může projevit skákáním obrazu.Je třeba si zjistit jestli tvá TV podporuje PAl,NTSC a nebo umí oboje(v případě že umí oboje neměl by jsi tento problém).Je i nějaká věc která dokáže NTSC převéct na PAL.To propojíš mezi TV a Stationa.Cenu jsem viděl na netu před asi 2-ma měsícema kolem 800,- Kč.
Maiky.one
Rookie
Rookie

Hotovost: 194.35 PSM

Zpět na PS2: Games