Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Cheaty na hry na PS2

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod sten.s v 22 lis 2006, 16:29

nevite nekdo kde by se daly sehnat? diky za radu :D

sten.s dostal poděkování od:
5venda5
sten.s
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod HarryShowman v 11 pro 2006, 11:22

sten.s píše:nevite nekdo kde by se daly sehnat? diky za radu :D
Podívej se třeba na:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
www.cheater.cz
nebo si ho rovnou stáhni - nezapomeň na knihovnu PS2 ... je tam všechno (skoro)
Dobrá adresa je i:
www.cdcovers.cc
- tam je snad všechno :D
HarryShowman
Frequent User
Frequent User

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod scRaTcH v 11 pro 2006, 18:47

Trochu OT :
Můj názor na cheaty - cheaty jsou v poho pokud jde o ty zlepšovací - zvětšení hlav, nebo v tony hawkovi mod bez gravitace a takové šílenosti :D ale nemám rád cheaty co hru ulehčují - např. dát si jednou za čas nesmrtelnost v GTA : SA a postřílet veškerý odpor jako Rambo je v pohodě ale používat to k vyhrání hry je o ničem ;)
scRaTcH

Hotovost: Locked

Příspěvekod Venox v 12 črc 2007, 09:28

www.cheatshappens.com

sutam cheaty na PC aj PS2
Venox

Příspěvekod Venox v 12 črc 2007, 13:13

scRaTcH píše:Trochu OT :
Můj názor na cheaty - cheaty jsou v poho pokud jde o ty zlepšovací - zvětšení hlav, nebo v tony hawkovi mod bez gravitace a takové šílenosti :D ale nemám rád cheaty co hru ulehčují - např. dát si jednou za čas nesmrtelnost v GTA : SA a postřílet veškerý odpor jako Rambo je v pohodě ale používat to k vyhrání hry je o ničem ;)

ja mam ties rad cheaty ale ked si ich davam na zlahcenie hry tak je to o nicom lebo to strasne rychlo prejdem a potom sa nudim
Venox

Příspěvekod TonyHazard v 13 črc 2007, 18:28

Cheaty zásadně nepoužívám,zjednodušují hru,jinak občas je uvedou v OPSM (PS2 časopis) 8) :lol:
Vycházejí i knižně,na PS 1 jsem je kdysi měl a viděl jsem v nabídce prodejen i na PS 2,cena kolem 800,- :roll:
Bůh ochrańuj královnu!
TonyHazard
Common User
Common User

Hotovost: 1,644.26 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod Tomek v 13 črc 2007, 20:21

HarryShowman píše:

sten.s - cheatům, jak je znáš s PS1 mačkáním kolečko, křížek, trojůhelník, atd už prakticky odzvonilo, dneska sou na to softy. Pominu ty z "druhý kategorie", jako Codebreaker, Gameshark, Xploder a.p. a doporučim Ti ten nejlepší - Action Replay MAX. S nim si nejen hry ulehčíš, jak píšou kluci, ale naopak i ztížíš, u řady kódů se i řádně zasměješ, navíc získáš netušený možnosti stahovat savy a videa asi 90ti % všech her z netu, MAXem je přepíšeš je na memorku a spustíš ve svým stejšnu. Je toho mraky, nebudu to zatim víc rozepisovat, třeba nebudeš mít zájem.
Pro samotnou možnost vkládání kódů toho moc nepotřebuješ. Nejspíš máš čip, takže Image softu Action Replay MAX stáhneš z netu, dokonce je i tady hned vedle: viewtopic.php?t=458 , vypálíš na CDčko, spustíš ve stejšnu, klikneš na první ikonu zleva a seš v Code-módu. Každej AR MAX obsahuje CodeList, v něm je několik tisíc kódů na odhadem 500 her, není-li tam ale ta Tvoje, neni nic ztracenýho, je několik možností, zmínim se o dvouch: 1) z domovský stránky si horký novinky kódů opíšeš a jednoduše je do spuštěnýho MAXe dopíšeš (uložeji se automaticky na memorku) a hned sou k použití, 2) stáhneš komplet novej CodeList, Image MAXe otevřeš v PC na virtuálu, Codelisty vyměníš a znova vypálíš (CDčko stojí 5 kč). Někdy je tohle nutnost. MAX má v sobě 2 Codelisty, PAL i NTSC, ale je-li stejšn "evropskej", tvrdošíjně otevře vždy jen PAL, máš-li hru v NTSC je nutností to řešit buť bodem 1 nebo 2, auto-upgrade z domoviny použít nejde, evropské konzoli "pošlou" zase jen PAL. Kódy pro PAL i NTSC jsou pro stejnou hru různé a nejdou zaměnit, to si ale pochopil.
Jedinnej, zatim neřešitelnej problém začly dělat ty nejmodernější čipy - bohužel :-( . Pokud mají nezrušitelnou funkci Auto-off, po načtení kódu, spolehlivě zavedou CDčko MAXe, vypnou se ! a po navolení kódů už nemá kdo (když je čip už vypnutej) zavést kopii hry do stejšna. Stejný problém nastává při použití Swap Magicu. Do originálek ale jdou zavést kódy normálně.
Tady máš adresu domoviny,po přehnaně složitým klikání se tam zorientuješ.
http://www.codejunkies.com/

Pokud bys měl zájem, můžem o tom ještě dát řeč.
Tomek
Exdonator
Exdonator

Hotovost: 33.55 PSM

Příspěvekod Jason Varenberg v 16 črc 2007, 12:52

kamaráde a nešlo by to nějak lehčeji, třeba pro ty, co na PC neumějí téměř nic a mají PS2 doma???
Jason Varenberg
Jason Varenberg
Common User
Common User

Příspěvekod Tomek v 16 črc 2007, 15:20

Jason, to víš že šlo, dělám to tak už roky :-) Kdo neumí, nezná, nemá, ten mi na mail napíše adresu a já mu MAXe pošlu - upozorňuju zcela grátis (doufám, že Vás nebude tisíc:) ). Přes mail nebo ICQ pak pomůžu s "oživením". Hlavní je, aby dotyčnej měl zájem a případný první neúspěchy neřešil popelnicí :-). MAX se dá koupit originál., je to ofic zařízení, kopie se dá rozjet jen s čipem nebo Swapem.
Tomek
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod Jason Varenberg v 18 črc 2007, 14:28

to tomek: tak mi to prosim pošli nam uj mail: kuba.varenberk@seznam.cz
Ale popiš mi to hodně podrobně, díky
Jason Varenberg
Jason Varenberg
Common User
Common User

Příspěvekod Tomek v 18 črc 2007, 18:32

Jason Varenberg píše:to tomek: tak mi to prosim pošli nam uj mail: kuba.varenberk@seznam.cz
Ale popiš mi to hodně podrobně, díky

CDčko ? na mail ? to bohužel neumim. Většinou lidi sami píšou na můj mail, nejdřív o CDčko a když už maji MAXe doma a nevědi si s tím či oním rady.
Tomek
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod Jason Varenberg v 19 črc 2007, 04:31

to tomek: tak mi vysvětli, co se musí udělat
Jason Varenberg
Jason Varenberg
Common User
Common User

Příspěvekod bubko871 v 28 črc 2007, 09:11

WWW.CHEATSCODESGUIDES.COM
- su tam kody na akukolvek hru

edit smindek: pravidlo číslo 3. ...Nedeformujte hlavičky linků z http na h**p a podobně, ale linky vkládajte výhradně do kódu (CODE pod předmětem zprávy)...
bubko871
Beginner
Beginner

Hotovost: 7,123.60 PSM
Dostal poděkování: 6 krát

Příspěvekod Jarosh v 29 črc 2007, 08:55

ja, kdyz jsem jeste citoval, jsem hledal cheaty ve svym programu Scorpions´s WinCheater
tam byly cheaty prevazne na Pc hry, ale v novejsich aktualizacich, uz se ukazovali i Ps a ps2 hry, a bylo jich tam pomerne taky dost :wink:
PS2 slim 75004 + MODBO 1,93 + Guitar + Singstar Microphones + USB Mouse + EyeToy Camera + 2x Original Dualshock Sony + 2x Memory Card Sony (Japan) + PS2 Gun + Genius Repro 5.1...All I Ever Wanted :) ( Nyní i hrdý majitel PSP 2000 )
Jarosh
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 20,000.00 PSM
Dostal poděkování: 6 krát

Příspěvekod randy55 v 02 pro 2007, 09:00

http://www.playstation2cheats.net/

Doufám že jsem někomu pomohl... :wink:
randy55
Advanced User
Advanced User