Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Co říkáte na Mercenaries 2 ?

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Garfild9 v 18 lis 2008, 18:28

Taky pridam svoje postřehy o teto gamesce

Nejdriv Trouchu Historie :-D

Kdyz vyšlo Mercenaries 1 tehda jeste pod zastitou Lucas art sehnal sem si to na Xbox grafika skvěla,hra se nelagövala jak na PS2.Volnost me taky prekvapila.A nej byly loading obrazovky vzdycky sem si precet zajmavosti o nejake frakci vozitku zbranich atd a + obrazkky. Ve dvojce s etoči pouze lebka a šeda lišta s textem nuda. :-D

Grafika se neda s jedničkou srovnat Je podle me horsi ale to asi ze sem to hral na Xboxu 1 Dostal sem pixelovy šok při vyberu postavy :-D maras a u hijacknuti vozidel ty tlacitka take nevyhlazene. Takže grafika horsi.

Uměla inteligence se musi pochvalit .Když zastavim autem pred dalsim autem 2 x trubne a pak si couvne a objede :-D
I vojaci pobihaji nestoji jak trubky jak kteri ale a ta elita stou vestiou tepe i granatky supr :-D

To nakupavani ja nwm kdyz si vspomenu jak semi v 1 hodilo pri musich na velitele karetni skupinky PDA tak ted mam kapku strach ze mi bude chybet euqip. Jedna super vec v 1 mel raketomet pouze 3 rakety ve 2 jich ma 6 ale to je detail :-D
Obrázek
Garfild9
Addict
Addict

Hotovost: 7,602.37 PSM
Dostal poděkování: 8 krát

Příspěvekod revenger5 v 19 lis 2008, 22:26

Hral som Mercenaries 1 aj 2 ale musim povedat ze 2-ka ma trosku sklamala.
Hlavne dlzka "Dejovej linie". V prvej polovici hry plnite ulohy za dve frakcie: "Naftova spolocnost a Komunisticka gerila".
V druhej polovici sa Vam zpristupnia ine dve frakcie: "Spojenci a Cinania". Ja som si vybral ako prvu Cinu a po splneni vsetkych jej kontraktov sa hra prakticky skoncila, aj napriek tomu ze za Spojencov som nesplnil ani jednu jedinu misiu.
Neviem ci kazdy z troch charakterov ma vlastny dej, ale napr. za frakciu "Pirati" ktora tam je po celu dobu neplnite v dejovej linii ani jednu ulohu!
Grafika sa podla mna od 1-ky az tak nezmenila co vzhladom na vyjadrenia vyvojarov (....ako na PS3 to grafika nebude ale od 1-ky bude omnoho lepsia!...) beriem skor ako minus.
Dalsia vec ktora moc neprida, je neduh, ktory sa objavoval uz v 1-ke. Pasova technika sa zasekava o neviditelne prekazky. Hlavne na mostoch.
Aj ked to nie je vyslovene zla hra aj tak mam dojem ze ide skor o pridruzeny produkt urceny hlavne na ine platformy.
revenger5
Rookie
Rookie

Hotovost: 439.30 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod busted v 31 říj 2009, 00:20

ano hraju mercenaries 2 a podle me je to dost dobra hra hezke vybuchy grafika taky paradni ale nevim teda jak a kde se da nakupovat nevite to prosimvas?
busted
Rookie
Rookie

Hotovost: 405.35 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Předchozí

Zpět na PS2: Games