Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Co říkáte na Mercenaries 2 ?

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod heymi79 v 01 zář 2008, 11:48

Zajímá mě Váš názor na PS2 verzi této válečné freeroam hry.
Podle mě je to graficky perfektní a zvládnutá akce.Dobře,nedá se srovnávat s PS3 verzí,ale na PS2 poslouží grafika dokonale! K ovládání výhrady nemám,trošku někdy zlobí kamera,ale u které 3rd Person hry nezlobí?
PS2 ještě není úplně mrtvá,to je jen dobře! Ještě se těším na Tomb Raider Underworld,doufám jen,že ji na PS2 dotáhnou.
Pište své názory na Merc 2. S pozdravem
heymi79
heymi79
Guru
Guru

Hotovost: 2,400.31 PSM
Dostal poděkování: 39 krát

Příspěvekod Plazer v 03 zář 2008, 12:14

No tak ja by som to zhrnul takto:
Plusy
-Grafika je trosku lepsia od jednotky, ale ziaden radikalny rozdiel a co sa tyka vzdialenejsich predmetov napr: listy na stromoch, vzdialena budova... tak su stale trocha kockate :) no tak ale na to ze to je na PS2 tak grafika patri medzi najlepsie.
-Je vylepsene kradnutie vozidiel (tanky, helikoptery).
-Zatial som hral iba 3 Story misie, ale neboli na jedno kopyto takze dobre misie :D
Minusy
-dost nepriehladna mapa (myslim tu malu ktora je dostupna pocas hry...)
-mensia mapa (v Mercenaries 1 boli 2 mapy) no tu to vyzera tak ze bude iba 1 mapa...
-malo dvostojnikov na zatknutie.
-no a toto ma dost zarazilo:
Playing time: 5min Story missions complete: 5%
Playing time: 10min Story missions complete: 11%
Playing time: 25min Story missions complete: 16%
No, ale koniec koncov hra ma bavi a dufam, ze mi vydrzi aspon tyzden :D
-to su len prve dojmy takze ziadne zavery s toho nerobim ale ak by sa ma niekto spytal ci je lepsie Mercenaries 1 alebo Mercenaries 2 tak by som sa nevedel rozhodnut 8)
Edit: HH tak beriem spat Mercenaries 2 je SUPEEEEEEER !!!! a je o dost lepsie od jednotky :wink:
a zistil som ze sa tam daj aj plavat (v jednotke sa to nedalo)
je tam vylepseny obchod... vedlajsie misie su tiez velmi zaujimave a postupom casu ziskavate nove kontakty a noev staty :D
... MNE SA TO PACI !! :twisted:
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 564,849.93 PSM
Medaile: 4
Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 895 krát

Příspěvekod Dante1986 v 04 zář 2008, 15:23

jednička mě neoslovila vůbec co se týče dvojky budu ji muset vyzkoušet, ale podle toho co říká plazer :D je to hra na cca tři hodiny :) jestli to půjde tímhle tempem
White PSP, Black NDS, black slim PS2 and White Wii
Dante1986
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 1,128.50 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Plazer v 04 zář 2008, 17:41

No tak to zalezi od toho ako to budes hrat... ja som len chcel povedat, ze mohli dat viacej story misii... ale ak by si to chcel prejst cele aj z vedlajsimi misiami tak to nevyzera na kratku hru... :wink:
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)

Příspěvekod twoqan v 05 zář 2008, 10:11

ja som jednotku nehral tak neviem posudit ale ked som videl ze dvojka ma vyjst na PS2 tak som sa hrozne tesil a aj ma to bavi cize super hra
twoqan
Beginner
Beginner

Hotovost: 173.30 PSM

Příspěvekod *Sonyb00s* v 11 zář 2008, 12:46

oproti prvemmu dielu sa mi paci ze je tam viac animaciek a vecsia dejovost , je tam viec vozidiel aj ked niektore sa oproti prvemu dielu nezmenili :) :) :)
NDS lite black :) PS2 Slim SCPH-77004 :) Xbox 360 Arcade :) PS3 Slim 250gb
*Sonyb00s*
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 398.50 PSM

Příspěvekod yugi19 v 15 zář 2008, 11:14

Hra sa mi paci ale velmi mi vadia civilisti nemozete ich zabit a pri plneni misii (hlavne vedlajsich) sa mi pletu do cesti alebo pod kolesa vozidla a vkuse mi odpocitava za to peniaze a priazne a dost ma to stve
yugi19
Rookie
Rookie

Hotovost: 366.90 PSM

Příspěvekod petr v 15 zář 2008, 17:27

taky se mi dost hra líbí,tak proto nechápu hodnocení na ign 3,9 a na gamespotu kolem 5??????myslím že je tento díl lepší než jednička a ta měla většinou nadprúměrná hodnocení.????
petr
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 0.00 PSM

Příspěvekod Supak v 15 zář 2008, 20:48

hra je dost zabugovaná a navíc o dost kratší než 1 a navíc ten celej systém nakupování zásob je na prd, lepší by bylo prostě si zajít do PDA a tam si z e-shopu koupit věc co potřebuju místo toho abych si ji musel nejdřív koupit do skladu a až potom ji moct použít
Obrázek
Všechny Linky na hry co sem dávam jsou moje uploady.
Supak
Advanced User
Advanced User

Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod ReMusiCZ v 01 říj 2008, 18:53

Je tahle hra jako celej svet (napr. jako San Andreas) nebo to je na lvly?
ReMusiCZ

Hotovost: Locked

Příspěvekod Plazer v 01 říj 2008, 18:58

Je to ako San Andreas.... je tam cely svet... ale nie je tam taka volnost ako v GTA.....
Plazer
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod e07 v 04 říj 2008, 19:15

fakt libová hra :wink: dost me baví a dobrá grafika a dobre propracovany mise :D
e07
Beginner
Beginner

Příspěvekod H8 v 24 říj 2008, 19:45

Tak ja si dovolim oponovat.Mercenaries 2 se mi vubec nelibi(mluvim o ps2 verzi)AI je pekne tupoucka,ovladani vozidel nevyrovnane.....
H8
Common User
Common User

Příspěvekod Tom ass v 15 lis 2008, 19:27

Mám Mercs 1 i 2. Jednickou jsem ulne prejedenej ,tak sem se na dvojku desne tesil.
Co jsem videl ze screenů a videi na netu, cekal jsem nejhezci grafiku, kterou jsem zatim na PS dvojce mohl videt.
Takze ihned po koupi jsem hru zapnul a trosku me grafika zklamala (samozrejme, na internetu byly publikovany meterialy z next-gen konzoli) , ale odradit jsem se nenechal a s chuti jsem se pustil do hry. Nastesti jsem se ale myllil, protoze hra opravdu stoji zato, prvni dojmy byly na 90 % skvely. U kazde hlavni mise je video-ukazka jako z filmu, prosredi Venezuely je lakajici. Pribyly lode, aut si hodne vazite, protoze nejednou se mi stalo, ze Matiase bolely nohy po dlouhem behu do mesta. S tankama je to podobne (kdyz nejaky nejdete,nebudete ho chtit opustit).Stejne tak bedny ,,supplies" nevidite na kazdem rohu, jakoztomu bylo v 1. dile. A taky jsem velmi uvital moznost osvezit se v mori kdyz nam to slunce na jihu tak silne pali. Dale me velmi zaujal napad s vedlejsima ukolama- kde do PDacka dostavate kontakty na borce, ktery vam donasi questy a za odmenu dostanete vzdy 1 ze trech bonusu (vehicles,supplies,air strike).
Pro shrnuti: Mercs 2: World in Flames bude urcite v pětce nejlepsich her na PS2 (mozna i XBOX,PS3). A urcite si to zaslouzi. Vrele doporucuji. :) [/b][/u]
Tom ass
Rookie
Rookie

Příspěvekod Garfild9 v 18 lis 2008, 18:27

Taky pridam svoje postřehy o teto gamesce

Nejdriv Trouchu Historie :-D

Kdyz vyšlo Mercenaries 1 tehda jeste pod zastitou Lucas art sehnal sem si to na Xbox grafika skvěla,hra se nelagövala jak na PS2.Volnost me taky prekvapila.A nej byly loading obrazovky vzdycky sem si precet zajmavosti o nejake frakci vozitku zbranich atd a + obrazkky. Ve dvojce s etoči pouze lebka a šeda lišta s textem nuda. :-D

Grafika se neda s jedničkou srovnat Je podle me horsi ale to asi ze sem to hral na Xboxu 1 Dostal sem pixelovy šok při vyberu postavy :-D maras a u hijacknuti vozidel ty tlacitka take nevyhlazene. Takže grafika horsi.

Uměla inteligence se musi pochvalit .Když zastavim autem pred dalsim autem 2 x trubne a pak si couvne a objede :-D
I vojaci pobihaji nestoji jak trubky jak kteri ale a ta elita stou vestiou tepe i granatky supr :-D

To nakupavani ja nwm kdyz si vspomenu jak semi v 1 hodilo pri musich na velitele karetni skupinky PDA tak ted mam kapku strach ze mi bude chybet euqip. Jedna super vec v 1 mel raketomet pouze 3 rakety ve 2 jich ma 6 ale to je detail :-D
Obrázek
Garfild9
Addict
Addict

Hotovost: 7,602.37 PSM
Dostal poděkování: 8 krát

Další

Zpět na PS2: Games