Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

FIFA 07+videa ze hry s českým komentářem

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod HAck v 09 srp 2006, 19:05

Ve Varšavě byla exluzivně představena hra FIFA 07 ovšem pouze pro PS2.Exkluzivně pro hrej.cz byla zachycena videa ze hry s českým komentářem,které ukazujou jak by to mělo v konečné fázi vypadat.Ke stažení jsou ukázky ze tří zápasů.Tak si udělejte názor :wink:

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.hrej.cz/clanky/preview/fifa-07/
HAck
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 3 krát

Příspěvekod Vi-tec v 23 srp 2006, 15:09

podle mě to neni špatnej nápad ten českej komentář s bosákem a tím druhým, ale připadalo mi to dost nepřirizený v té ukázce-hodně málo mluvil a často neříkal třeba 2-3minuty jména takže sem vůbec nevěděl, kdo je s balonem apod...navíc fifa je podle mě hodně pozadu za ProEvo takže kdyby se něco takovyho udělalo v ProEvo a líp se to vyvážilo a dotáhlo k dokonalosti tak bych koupil i originál...
Obrázek
Vi-tec
Guru
Guru

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 3 krát

Příspěvekod LukeFF v 02 zář 2006, 10:04

I mě se zdá, že ta volba s českým moderováním zápasů není zrovna nejšastnější! Zdálo se mé to hrozně topurný a v některých okamžicích i lehce trapný!např. hráč jde od brány na půlku rovně a Bosmen to komentuje "Vinikající práce s míčem" ...no, ale je to sympatickej pokus! Věřím tomu, že s dalšíma zkušenostma a adresných připomínek uživatelů to za pááár let bude docela úleárna! No zatím musíme být tolerantní, vše vyžaduje zkušenosti a tohle není výjimka!! Tak a to příště vyjde lépe!!!!!!
LukeFF
Beginner
Beginner

Hotovost: 2,375.55 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod ZLEJSNEHULAK v 06 zář 2006, 21:39

fifu jsem pařil vždy fifa01,02,03,04 však byla hrůza a pařil jsem jen pro evo od uefa 2005 a fifa05 jsem se zase vrátil k fifě a je ted mnohem lepší než pro evo navíc mám rád skutečné ligy a to v pro evo neni a když už tak zmutovaný názvy....pro mě je fifa nejlepší:)
ZLEJSNEHULAK
Beginner
Beginner

Hotovost: 1,077.40 PSM

Příspěvekod ZLEJSNEHULAK v 06 zář 2006, 21:41

a k tomu komentáři v cz jazyce nevim asi by si měla většina lidí uvědomit že to neni tak dávno kdy byl zázrak koupit hru která měla českej návod pak se začlo dělat cz titulky do pc her a ted máme i českej komentář.....vzpomínám na nhl2001 na psx Vichnar namluvil úvodní řeč před zápasem a to bylo všechno
ZLEJSNEHULAK
Beginner
Beginner

Hotovost: 1,077.40 PSM

Zpět na PS2: Games