Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

FIFA 09 vs FIFA 10

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Lejdy v 13 lis 2009, 13:00

zdravím,tak chcela by som sa spytat,ci su nejake ZMENY ktore je vidiet oproti minulemu rocniku.Pytam sa,pridali do 10 aj arenu? pretože na NG konzolach je len na ps2 nie tak ci ju tam nedali teraz.Menu je zmenene-nezmene ? Cesky komentator uz hovori to co ma ci nie ? vo fifa 09 : ,, však to nebol offside.áno Miro mas pravdu bol to jasny offside" :D a ze ked hram za niekoho tak nehovori mena ktore tam niesu ? to sa tiez obcas vyskytlo vo 09.
Lejdy
Beginner
Beginner

Hotovost: 1,789.80 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod dopitapetr v 14 lis 2009, 11:02

Ahoj.S tím komentářem máš naprostou pravdu.Bosák tam říká jména hráču,kteří na hřišti vůbec nejsou.Proto jsem okamžitě přešel na anglický komentář.O proti FIFA 09 tam moc velké změny nejsou,jen že tam máš ještě možnost nastavit těší obtížnost,jsou tam nějaké nové animace a také nové herní módy.FIFU 10 už hraji přes 2 měsíce a stále mě baví :D :D :D už jsem dohrál do konce sezónu za Barcu a vyhrál jsem celou ligu,ligový pohár a španelský superpohár a nyní pokračuji dále :D :D :D
dopitapetr
Common User
Common User

Hotovost: 2,754.35 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Zpět na PS2: Games