Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

FIFA 10 - online

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Haades v 01 říj 2009, 11:14

Cusik nikde jsme se nemohl dohrabat jestli FIFA 10 pro PS2 bude mit moznost online hrani a bude podporovana Live Season 2.0 nebo jestli to plati pouze pro PC verzi a zbyvajici konzole.

Diky
Haades
Rookie
Rookie

Hotovost: 137.90 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Haades v 04 říj 2009, 15:05

Tak už jsem se dopídil, že FiFA 10 pro PS2 není podporována pro online hraní :)
Mnohem větší chyba, která mi ale na hře opravdu vadí je že čeští komentátoři jmenují často během hry jména hráčů, kteří nejenže v tu chvíli na hřišti vůbec nejsou, ale nejsou ani v tom daném týmu. Pro příklad: Rozehrál jsem sezónu za Real Madrid, nebyly provedeny žádné nákupy ani prodej hráčů. Přesto např. ve finálovém zápase španělského superpoháru proti Barceloně jmenovali komentátoři nejednou v týmu Barcelony např. Pospěcha když měl míč obránce Piqué, jmenovali Ferdinanda, který je hráčem Mnchesteru Utd. a jiné. V jiném zápasu jmenovali v mém týmu Iniestu, který je v Barceloně. Prostě bordel, který mi tu hru kazí :-)
Haades
Rookie
Rookie

Hotovost: 137.90 PSM

Příspěvekod mikii555 v 22 říj 2009, 18:47

zdravym vas,ja mam taky mensi problem,hram zapas a chcem striedat hracov pocas zapasu a nejde mito,stlacam vsetky mozne tlacitka a nic,hladal som to aj v nastaveni ale ani tam som nic nenasiel.Viete mi niekto poradit ako sa to da alebo kde sa to nastavuje,alebo staci aj stranka kde najdem nejaky ten navod.Vdaka.
Vsetci mi vravia mlc, ked veta este neskoncila. Vsetci mi vravia stoj, ked este vladzem ist. Vsetci mi vravia miluj, ked ma uz nikto nema rad. Raz rozkazu mi zit a ja uz budem umierat.
mikii555
Rookie
Rookie

Hotovost: 82.35 PSM

Zpět na PS2: Games