Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Front mission 4

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Dammlore v 14 kvě 2006, 22:46

Nazdar lidi,nevíte náhodou,jestli vyšla hra Front mission 4 i v evropě?Kdesi jsem zahlídl recenzi snad už minulý rok,ale od té doby jsem o ní víc neslyšel.
Dammlore

Hotovost: Locked

Příspěvekod jaja99 v 14 kvě 2006, 23:57

Ta hra je uz pomaly 2 roky stara, ale asi europske vydanie je v niekde v urovni zelani. Podla toho, co som videl, tak mozes si objednat iba USA verziu. Info o hre:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.gamespot.com/ps2/strategy/frontmission4/index.html

a hned tam mas aj moznosti, ake typy vysli v predaji:
http://www.gamespot.com/ps2/strategy/frontmission4/similar.html?mode=versions

mudrejsi ale budes z ceskych informacii a tam vidno, ze nikto tu hru nedovaza :cry:
http://www.hodnoceniher.cz/PS2/strategie_tahova/front-mission-4.html

Snad tie informacie ta uspokojili.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,307.88 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod Dammlore v 15 kvě 2006, 11:22

Děkuji,bohužel mám "panenskou" PS2 a swap disk na odskoušení tu nikdo nemá (po zkušenostech s očipovanou PS1 si do mašiny nedám hrábnout),takže mám asi smůlu.Mám model SCPH-70004 CB.kdybys věděl o nějakém šetrném způsobu jak rozběhat importy bez zásahu do mašiny (je nová a nechci přijít o záruku),popř.kdyby byly nějaké odkazy,byl bych ti vděčný.Ta FM4 mě láká i přes průměrnější hodnocení.Ještě jadnou díky a zdar.
Dammlore

Příspěvekod lostsoul v 15 kvě 2006, 17:01

kup si swap magic, a máš po problémech, já mám tu samou verzi co ty a funguje to tak na 98%, perfektní.....
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod Dammlore v 15 kvě 2006, 19:45

lostsoul píše:kup si swap magic, a máš po problémech, já mám tu samou verzi co ty a funguje to tak na 98%, perfektní.....

A nemáš náhodou link na nějaké stránky,kde by bylo vyobrazeno jak vydrbat s tou brzdou disku,popř. kde ho sehnat?Kámoška měla stejný problém a nemohla přijít na to jak hru rozběhat,prý to bylo tou brzdou a ten návod,který tady někde nechával tuším jaja99 je na jiný model,takže by asi mělo jít o ten trik s brčkem.Ještě zkusím hledat,ale pokud víš o někom důvěryhodném,tak to rád uvítám.
Mockrát dík.
Dammlore

Příspěvekod lostsoul v 16 kvě 2006, 14:40

normálně tam do tý brzdy narveš brčko od fruka, kdybys měl zájem tak ti to vyfoím a upnu někam, nebo sem na forum
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Příspěvekod lostsoul v 16 kvě 2006, 14:42

swap zeženeš už jen na slovensku, třeba na wisoft.sk, dá se to objednat poštou.
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Příspěvekod Dammlore v 16 kvě 2006, 17:05

lostsoul píše:normálně tam do tý brzdy narveš brčko od fruka, kdybys měl zájem tak ti to vyfoím a upnu někam, nebo sem na forum

Pokud tam není stím brčkem nějaká zrada,tak snad ne,ale posození nechám na tobě.Znamená to teda,že mi stačí pořídit jen ty disky bez záslepek,nebo je tam ještě nějaké místo,které je nutno zajistit?
Ještě by mně zajímalo jestli nevíš,jak je to s převodem měny,když bych to objednal na Slovensku?Nikdy jsem se o nic podobného nepokoušel,tak nevím jak to chodí.Jsem asi otravný (sorry),ale jinak nevím,na koho bych se jinak měl obrátit.Moc děkuji.
Dammlore

Příspěvekod lostsoul v 16 kvě 2006, 17:38

na tom wisoftu platíš na český účet, předem, ale neboj je to solidní obchod, je tam vše napsáno,.Jí to mám udělaný tema brčkama a jede to na sto procent už víc jak rok
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Zpět na PS2: Games