Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

GOD OF WAR II

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Jarosh v 22 črc 2007, 23:26

ahojte, mam GOW dva dny, a uz mam problem, vypada to jednoduse, ale:
sem v levelu kde je takovej ten obrovskej kamenej obr, tam jak mu z oka vytrhnete ten luk, to uz jsem udelal, pak sem to nejak obesel a jsem zase u nej, ja se prosekam takyma kamenama, a pak tam sou taky plosinky na ktery mam asi skocit, ale oni sou ode mne moc daleko me to prijde...skacu tam jako blazen a jeste tam mam vzdy celkem velkou rezervu:(
skousel sem to dneska asi hodinu a nic proste...nikde neni nic co by se dalo presunout,nic proste rozbiju ty sutry a pak to nejak preskocit ale jak...

je to level jak jedes na tom pegasovi, a pak ti ho ten titan primackne..a pokracujes bez nej. ziskal sem luk, pak sem se nekam dostal, ale zase me to privedlo az nejak tam kde jsem by pred tim (kousek je save point)

jesi nekdo vi, byl bych rad za Fast help, dekuji predem :wink:
PS2 slim 75004 + MODBO 1,93 + Guitar + Singstar Microphones + USB Mouse + EyeToy Camera + 2x Original Dualshock Sony + 2x Memory Card Sony (Japan) + PS2 Gun + Genius Repro 5.1...All I Ever Wanted :) ( Nyní i hrdý majitel PSP 2000 )
Jarosh
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 20,000.00 PSM
Dostal poděkování: 6 krát

Příspěvekod HAck v 23 črc 2007, 07:29

Tam už nemáš co dělat, titána nech jeho osudu a vrať se sestřelit lukem toho týpka, který visí nad tím ohněm :wink:
HAck
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 3 krát

Příspěvekod meridol v 30 črc 2007, 11:44

Zdravim...Mate nekdo zkusenost s dvojici DVD disku od Dashinga a budzzzze. Stahoval jsem to s torentu (dost vopruz)... Stejny scenar jako vzdy: v polovine pri prechazeni mostu sejvnu, vymenim disky, nactu, ale zadna scenka se nerozjede.... :(

Tak dle meho nazoru a testovani DVD od budzzzze neni druha polivina, ale DVD rip bez videii.... Nemate nekdo funkcni druhe DVD,prosim....
meridol
Rookie
Rookie

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Tarko v 30 črc 2007, 13:22

Mne funguje bez problemov GoW2 z tychto liniek:
http://www.console-power.com/viewtopic.php?t=6370&highlight=god+++war

DVD2 je druha vrstva orig. a tam funguje vsetko. Mam to odskusane na PS2 s MOD chipom Matrix Infiniti 1.91
Naposledy upravil Tarko dne 30 črc 2007, 20:46, celkově upraveno 1
Tarko
Loyal User
Loyal User

Příspěvekod meridol v 30 črc 2007, 13:29

Mam sice swap,ale to by snad probelm byt nemel....
meridol
Rookie
Rookie

Příspěvekod Tarko v 30 črc 2007, 14:13

To uz ja neviem, so Swapom nemam skusenosti.
Tarko
Loyal User
Loyal User

Příspěvekod X-pack v 30 črc 2007, 17:30

Ja mam SWAP a islo uplne bez problemu...vlastne iba ked som to ta m prvy krat dal tak sa to zaseklo ale potom to islo nadherne a dohral som to dokonca...ziadne loading screeny som spokojny nad mieru.Takze ist by to malo ist..mozno si to zle vypalil alebo co..ja som palil rychlostou 2 na DVD Verbatim
X-pack
Beginner
Beginner

Příspěvekod meridol v 31 črc 2007, 16:26

Tak uz jsem z toho celkem na prasky.Stahl jsem si to z odkazu, ktery uvedl Tarko (mimochodem jsem to uplne stejna verze,kterou jsem si puvodne stahl z torentu,jen jeste jednou zabalena),vypalim jako obvykle a kopnu do ps2...Najede menu-load game-posledni save u mostu-loading-objevim se u mostu,preskocim na druhy kus a nic se nedeje,a kridla pod mostem zmizi,zadny movie nenajede...Zkusil jsem loadnout predposledni save (porad z toho druheho disku), kde jsou padajici sloupy mostu a kdyz jsem dosel az na most,tak zase nic.Uz proste nevim, cim to je...Paleni disku bude nejspis v pohode,zatim jsem nemel ani s jednou hrou problemy...Podotykam jeste,ze mam swap 3.8 a ps2 SCPH77004... Dela to taky nekomu,poradte prosim...
meridol
Rookie
Rookie

Příspěvekod Tarko v 31 črc 2007, 16:53

Niekomu to ide, niekomu nie, ale pricinu neviem ci vie niekto.
Ja si nejako nepamatam, ze by som preskakoval "na druhy kus".
Ja ked som to hral (DVD1) tak som prisiel k tomu mostu, tam som to pred mostom ulozil. Po ulozeni som konzolu vypol, vymenil som DVD1 za DVD2, zapol som konzolu, loadol som posledne ulozenie, potom som isiel po moste a pred koncom zburaneho mosta mi dalo sekvenciu, kde vyskocil z pod mosta Ikarus. Hra pokracovala bez problemov az do konca (do zaverecnych titulkov).
Takze je to divne, ze niekomu to ide aj so Swapom a niekomu nie. Aj ja mam 77004 ale chipovanu.
Tarko
Loyal User
Loyal User

Příspěvekod meridol v 31 črc 2007, 17:12

Tak to si me moc nepotesil,ale i presto to nekomu se stejnou konfiguraci jde,to mi vrta hlavou...Zkusil jsem vypalit to druhe DVD tremi ruznymi zpusoby,ale porad nic...Asi budu muset schrastit korunky....
meridol
Rookie
Rookie

Příspěvekod meridol v 01 srp 2007, 05:36

Neda mi to spat...Ma nkekdo tuto hru na dvou DVD (DAshing a Budzzzz) s konfiguraci swap 3.8 a ps2 77004 a fungujemu to?Napiste jak jste to vypalili,prosim...
meridol
Rookie
Rookie

Příspěvekod Jason Varenberg v 01 srp 2007, 11:17

chlapi, mám tu menší problém, letím na tom ohnivém Pegasovi, po té, co zdolám ostatní letájící potvory, tak se tam objeví ten šmejd na letájícím tvorovi, nevím jak ho dostat. Vyhýbám se jeho střelám,ale čtvrtá nebo pátá střela mě vždycky zabije. Prosím poraďte
Jason Varenberg
Jason Varenberg
Common User
Common User

Příspěvekod Seth v 01 srp 2007, 12:42

Ta ctvrta strela te ma trefit, jak budes padat tak zbesile pohybuj levym analogem doleva a doprava a zachranis se :D
Seth
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod Jason Varenberg v 04 srp 2007, 08:39

lidi, mám děsný zásek, potřeboval bych poradit. Právě jsem zničil tu hnusnou velkou stvůru, kterou když jsem zabil, tak jsem získal její hlavu, s kterou můžu protivníky zmrazit, ale nevím, jak se z té kulaté místnosti dostat. Pořád tam vylezají ze země ty hajzlíci a už jsem jich zabil přes 150 a pořád nic, co mám dělat, prosím poraďte, jsem už zoufalý.
Jason Varenberg
Jason Varenberg
Common User
Common User

Příspěvekod X-pack v 04 srp 2007, 14:55

Musis aspon 5 protivnikov zmrazit tou hlavou a potom ich takych zmrazenych znicit...potom sa ti tusim otvoria nejake dvere alebo co.
X-pack
Beginner
Beginner

PředchozíDalší

Zpět na PS2: Games