Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Hororove a detektivni hry s dobrym pribehem

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod ropcik v 20 čer 2010, 20:01

Jake jsou podle vas nejlepsi hororove nebo detektivni hry s dobrym pribehem?

Ja hral zatim: Fahrenheit
Resident Evil 4
Silent hill Shattered memories

Tyto jsou hodne povedene :-) Ani minutu jsem se nenudil, kdyz jsem to hral... Jsou jeste nejake lepsi nebo aspon stejne dobre?
ropcik
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,284.05 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod dopitapetr v 25 čer 2010, 00:01

Haunting Ground a Project Zero 2 .Obě hry jsem dohrál do konce a můžu vřele doporučit.

Haunting Ground
Popis:

Haunting Ground je survival horor od společnosti Capcom pro konzoli PS2, jehož hlavní hrdinkou je dívka Fiona, která se probudí ve sklepení starého hradu s absolutní ztrátou paměti. Netuší kdo je, netuší proč se právě nachází v hradu, nezná svoji minulost a bojí se své budoucnosti. Není se čemu divit. Jak Fiona postupně prochází hradem, naráží na podivné pasti, které musí překonat, aby si zachránila život a zjistila co nejvíce informací ze své minulosti. A čím více zjišťuje, tím větší má strach. :evil: :evil: :evil:

Project Zero 2
Popis:

O této hře řeknu jen málo a to: NEJDĚSIVĚJŠÍ ZÁŽITEK,JAKÝ MŮŽETE ZAŽÍT!!!!!
dopitapetr
Common User
Common User

Hotovost: 2,754.35 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Příspěvekod MoMo v 26 čer 2010, 20:36

Souhlas. Haunting ground je docela síla. Já zatim viděl jen začátek, ale vypadá dost dobře.
A co třeba Obscure?
MoMo
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 275,312.42 PSM
Medaile: 1
Medaila za pomoc PlayStation (1)
Dostal poděkování: 71 krát

Příspěvekod dopitapetr v 27 čer 2010, 19:32

Obscure je taky dobrá hra.Hlavně má hodně poutavý příběh.S dvojkou už to bylo o trochu horší.Příběh byl taky kvalitní,ale hratelnost už pokulhávala.
Ale ten Haunting ground ti opravdu můžu doporučit.Bez návodu budeš sice v koncích,jelikož hra obsahuje dost hádanek a všelijakých puzzlů,ale to jsem vyřešil stáhnutím anglického návodu a přeložením přez Google translator.Už je to nějaký ten rok,co jsem to dohrál,ale i ted´hra patří mezi ty NEJLEPŠÍ co jsem kdy hrál,protože právě po dějové stánce hry je to nejlepší.Příběh,který tě naprosto vtáhne a hlavně hodně pěkné,někdy i dojemné animace :oops: Hlavně ta na konci,kdy Fiona opouští hrad a volá na svého čtyřnohého přítele ''pes Hewie'' který ji po většinu svého putování doprovází. :oops:

Tak neváhej a pust´ se do toho.Návod dyštak pošlu.
dopitapetr
Common User
Common User

Příspěvekod ropcik v 17 srp 2010, 17:56

Jeste dobra hra by mohlo bejt: Rule Of Rose

Je to japonský psychologický horor.

Popis:
Hra pochází z dílen japonské Sony, z čehož plyne logická exkluzivita pro PS2, a odehrává se v Anglii třicátých let minulého století a bude se točit okolo spolku mladých dívek nazvaného Red Crayon Aristocrats, jenž se řídí tajnými pravidly nazvanými Rule of Rose. Hrát budeme za dívku Jennifer, která bude mít v průběhu hraní na výběr, zda se pokusí dostat v hierarchii spolku co nejvýše a nebo zda mu dá sbohem, jelikož se nebude schopna ztotožnit s vnitřním řádem. Z toho nám vyplývá, že hra tím pádem bude disponovat několika různými konci, které budou odvislé samozřejmě od toho, jakým způsobem budete hrát a jaká rozhodnutí v průběhu hry učiníte. Očekávat můžeme třicátá léta ve výborné grafice, přičemž hra bude prokládána „silnými a někdy až šokujícími CG animacemi, na nichž pracují lidé, kteří se podíleli již třeba na hrách ze série Onimusha či na akčním Genji.

Jeste jsem teda nehral, ale brzo budu ;-) pak dam dyztak vedet..
ropcik
Rookie
Rookie

Příspěvekod dopitapetr v 19 srp 2010, 21:37

Rule of Rose jsem už dohrál do konce a musím říct že se jedná o zajímavý hororový počin.Jen hratelnost trošku pokulhává.Ale kdo má podobné hry rát,tak si určitě přijde na své.
Jen podotknu,že hra je docela obtížná,takže bez návodu budete asi ztraceni.To jsem samozřejmě vyřešil stáhnutím návodu v angličtině a přeložením přes překladač do CZ a vše šlo jak pomásle.
dopitapetr
Common User
Common User

Příspěvekod zetk v 20 srp 2010, 19:53

Kvalitních survival hororů jen na PS2 spousta, stačí zajít třeba na GameSpot, vyhledat tam jeden a pak jen klikat na "Games you may like…/See More Similar Games". Můj nejoblíbenější je málo známý Phase Paradox, sice je to sci-fi survival horor, ale to se mě na tom právě líbí. Jen je trochu problém, že i když je to namluvené anglicky, tak to má japonské titulky.
Pro nejpohodlnější stahování z linksave.in, jen vložte linksave link do JDownloaderu a ten stáhne všechny soubory automaticky.

PSX SCPH-7502 / Microchip
PS2 SCPH-75004 / iceCHIP3+Summ0ne's fix
GC DOL-001 / qoob SX

Obrázek
zetk
VIP
VIP

Hotovost: 20,785.14 PSM
Dostal poděkování: 43 krát

Příspěvekod psxmaniac v 23 srp 2010, 07:10

snad neco najdes zde
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.mobygames.com/browse/games/ps2/f,102/
vpravo je seznam hororovych her.v pripade ze chces ty detektivni tak vlevo si preklikni na pozadovanou kategorii
PS1-scph 102,chip,2x dualshock,1x 120 + 1x 15 block memory card
PS2-scph 70004,swap magic 3.6,1x dualshock,1x gamepad TRUST predator,2x 8mb memory card
PSP 2004,cfv 5.50 gen-d3 ,memory stick 8gb
XBOX 360-flash,20gb HDD
repro-genius 5.1
tv-sencor 107cm
psxmaniac
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 9,891.21 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod ropcik v 23 srp 2010, 20:50

Sem si stah Silent hill 3 a docela zklamani.. :-( To je hrozne tezky a jsou tam samy tzv. puzzle. Bez navodu nemozny dohrat. Snad 4 bude lepsi.. Mam nejradsi hry jako fahrenheit, tam jsou ty hadanky jednoduchy a logicky. A pribeh dokonalej, ze i s trochou anglictiny kazdej pochopi :-)
Sem si prave nedavno koupil pouzity PS2 a ted musim dohnat vsechny dobry hry co na tom byly :-D
ropcik
Rookie
Rookie

Příspěvekod Robot2037 v 03 říj 2010, 07:31

Tak jsem si sehnal Hauting Ground, ale moc me to nenadchlo, je to pomerne nudne, nezda se mi to moc strasidelne, pes neposloucha...no treba tomu dam jeste sanci.
Zkusim jeste Project Zero 2, jestli i po tomhle budu schopen v noci usnout, tak nevim co bych jeste mohl hrat :)

S tim Silent Hillem 3 sis zrovna vybral podle me nejhorsi dil ze serie (mysleno z dilu pro PS2), me taky nebavil. Zkus radeji 2 a nebo jeste lepe 4 (the Room), ta me bavila a postrasila ze vsech nejvic. Pak se mi jeste libil Resident Evil Code Veronica X, je to trochu vice akcnejsi, ale pribeh je super a bat se budes taky obcas. Akorat je asi lepe znat predchozi dily.
Pak se mi jeste libilo Alone in the Dark the new Nightmare, vysly dve verze - jedna pro PS1 a druha pro PS2. PS2 verze ma sice hezci grafiku, ale pokud mas moznost, sahni radeji po PS1 verzi, protoze ve verzi pro PS2 z nejakeho duvodu dali jinou hudbu a ta atmosfera tim podle me dost utrpela, uz to neni tak dobre.

EDIT: Tak Project Zero 2 (Fatal Frame 2) se zda byt jako slusna horova hra jak ma byt, diky. :)
Robot2037
Beginner
Beginner

Hotovost: 1,921.55 PSM
Dostal poděkování: 6 krát

Zpět na PS2: Games