Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Japonské hry

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod smindek v 13 črc 2008, 22:21

Listoval som v starých časopisoch a zaujal ma jeden článok. Možno Vám to niekedy pomôže. Ide o preklad základných znakov, na ktoré v hre môžete naraziť. Ak nemáte inú možnosť a musíte hrať hru len v japončine tak to celkom pomôže. Samozrejme rýdzo japonské rpg by ste s tým asi nedohrali ale športy, autá, nejaké tie shoot em up hry, hry v ktorých nejde ani tak o príbeh môžete zahrať a pritom neskúšať všetky možnosti aby ste zistili ako hru uložiť, načítať, atd.

ObrázekObrázek
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,743.39 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod Nanaki v 13 črc 2008, 22:35

Zajímavé. Ale musím souhlasit s tím, že složitější věci (RPG) dáte těžko. Naštěstí ale existují i třeba překlady všech rozhovorů, takže i to má řešení.

Btw: u druhého obrázku vpravo uprostřed je chyba. Obrázek není ze hry Secret of mana 2, ale ze hry Chrono Cross. No nic, chybka se vloudí... :lol:
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod Dante1986 v 04 srp 2008, 10:53

řeknu to takhle...ať by hra byla sebelepší ...tak Jap hry nikdy nehraju, pro mě je to prostě na nic..už jsem to párkrát zkoušel a jediné co jsem ze hry měl je zkažený zážitek....bohužel u některých her to zamrzí, ale je to tak
White PSP, Black NDS, black slim PS2 and White Wii
Dante1986
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 1,128.50 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PS2: Games