Obsah fóra
XBOX 360 news: Metal Gear Solid HD Collection; NeverDead; SoulCalibur V; Final Fantasy XIII-2...        Wii news: Spaghetti Western Shooter...        PS3 news: Final Fantasy XIII-2...

Všeobecné informace

Logicke hry na PS2?

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod sanjozko v 26 úno 2010, 14:44

Zdravim, potreboval by som poradit nejake logicke hry na ps2. Vzdy ked hladam logicke hry na ps2 tak jedine co dostanem ako odpoved su puzzle hry typu tetris, frozen bubble a dalsich priblblych hier kde treba spajat farebne gulocky ako napr. Lumines plus a kilo dalsich. Ja by som skor logicke hry typu The Incredible Machine alebo Fish Fillets. Jedine co som hadam nasiel na ps2 su lemmings. Mozte mi nejaku logicku hru poradit? Dakujem.
sanjozko
Rookie
Rookie

Hotovost: 500.13 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod taueto v 26 úno 2010, 16:14

Mě napadá třeba I.Q. Remix-Intelligent Qube,je to také známé jako Kurushi,hrál jsem předešlý díl na PSone,ale vůbec jsem se v tom nevyznal a potom ještě,myslím, že se to jmenuje Aqua Aqua Wetrix 2,to je taky něco jiného než klasické skládání tvarů vedle sebe.
PSone SCPH 102,2x Dualshock,1xLogitech, 1xBigBen and Genius wireless pads,3xmemory card+hafo gamesek...Nabídce Playstation magazínů se nebráním
taueto
Guru
Guru

Hotovost: 25,993.15 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Zpět na PS2: Games