Zdravím,
jsem v konzolích uplná lama. Tak sorry za hloupej dotaz, nejspis i na blbym miste ve foru.
Pred vanoci me prekvapili rodice, kteri se mnou pred cca 20 lety v dobach meho detstvi sjizdeli takove jednoduche hry na konzoli made in buhvikde, pozadavkem, ze by radi k vanocum konzoli s hrama. Tenkrat to byly hry typu predjed autickem (kostickou) druhy (druhou kosticku), pinkani micku mezi dvema ctvereckama, boxovani zezhora a podobne...nic narocnyho na mozek a pamatovaka, zabava na hodiny, hlavne drceni ovladace a maseni protihrace.
No a pac se ted v duchodu "nudi", tak by radi parili nejaky hry jeden proti druhymu. Moje myslenky me vedly k PS, pac je mi jasny, ze az se namlsaj jednoduchejch her a otravi je to, tak budou chtit neco lepsiho. Chtel bych konzoli, pac u toho budou sedet v obyvaku. Tak bych prosil o radu. Da se na PS, PS2 sehnat nejaka sada jednoduchych her (neco jako 10 v jednom), ktery by mohli parit duchodci proti sobe? Napada me treba tenis, box, nejaky zavody aut, neco ala Pacman, jednoduchy arkady, strileni tanku proti sobe, trefovani neceho nekam.... muzete mi nekdo poradit jakym smerem se ubrat? Cinsky smejdy z trznic bych rad vynechal, proto se ptam na PS foru, pac PS by jim mohlo chvili vydrzet.
Diky diky predem za pomoc.