Upozornění: dochází k velké zmněně veškeré moje uploady lokalizovaných her do CZ budou pouze v sekci V.I.P.
Jurassic_Park - Operace_Genesis_[CZ] ----------
hotovo - VIP
Army Men - R.T.S [CZ] ----------
hotovo - VIP
Fifa Football 2005 [CZ] ----------
hotovo - VIP
Fifa 06 [CZ] ----------
hotovo - VIP
2006 Fifa World Cup Germany [CZ] ----------
hotovo - VIP
Syberia [CZ] ----------
hotovo - VIP
Syberia 2 [CZ] ----------
hotovo - VIP
Sniper Elite [CZ] ----------
právě teď uploaduju!
V menu a info textu při hře se vyskytují drobné chyby je to tím že tato čeština je napsána pro Xbox a já nejsem až tak daleko abych to dokázal opravit.
Black -

Je tu ale problém se spouštěním je potřeba už mýt s předešlého hraní anglické verze z jakéhokoliv místa uloženou pozici. Pokud si ps2 neočuchá z memory karty save z Blacka hra se asi po 20 vteřinách kousne. Tato čeština je použita z XBoxu takže některé texty nesouhlasí, ale vypadá to že jich bude snad minimum.
Pro Evolution Soccer 5 TEAM-PES-X-GERMANY-PES5-PS2-CZ-PATCH [CZ + český komentář] --- Zatím se na tom pracuje, ale pokud se mě zadaří hra snad bude plně licencována. --- Zatím platí: po zvolení češtiny (je vložena zatím pod Němčinou) se hra hroutí po vstupu do nastavení tuším ovladače. Výhodou ale je že jazyk se v menu dá libovolně měnit takže když se zvolí Angličtina dá se vše bezpečně změnit a pak se znovu zvolí CZ.
Pro Evolution Soccer 6 CZ Patch autor patche Kempes [CZ + český komentář Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného] --- Je tu jen malá vada na kráse nesmí se vlézt do nastavení hra totiž pak ihned zamrzá. Komplet licence jmen hráčů, reklam , stadionů a taky chorálů

kdo neskáče není čech hop, hop, hop.
Edit Alien:
Veškeré uploady lokalizovaných PS2 her do CZ a SK jsou free...
+
PS2 HRY LOKALIZOVANÉ DO ČEŠTINY A SLOVENŠTINY by ALIEN - SLUG free users
PS2 PAL SCPH-30004R + Chip Messiah, Network Adaptor + HDD Seagate 320GB, 16MB Expansion Memory Card + 2x Memory Card Sony 8MB, 2x Dual Shock Sony, USB Mouse + USB Keyboard