Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

rozlehlé RPG, něco jako oblivion

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Fryw v 30 dub 2011, 22:07

Zdravím,
dostal jsem chut zahrát si nějaké pěkné rpg. RPG by mělo být z pohledu 1 nebo 3. osoby. Ideálně fantasy, ale nebráním se i jiným žánrům. Chtěl bych hlavně mnohotvárný a rozlehlý svět s trochou toho života. Něco jako je na pc třeba oblivion, gothic atp. Chtěl bych aby byla taková abych se po světě mohl pohybovat a nejít jen v koridoru. Aby se různě střídala krajina. Nemusí to být nutně RPG... existuje na ps2 něco na popsaný způsob? Děkuju za návrhy.
Fryw
Rookie
Rookie

Hotovost: 976.75 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Plazer v 01 kvě 2011, 11:22

Obávam sa, že taká hra na PS2 nieje. Všetky RPG sú "jen v koridoru"
No je jedna RPG hra čo som nehral a podľa screenov to vyzerá asi najbližšie k oblivionu, ale predsa len je to stará hra takže žiadne zázraky nečakaj (a ako vravím nehral som ju takže neviem či tam môžeš voľne behať po svete...) veď posúď sám podľa screenov Eternal Ring:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.google.sk/search?tbm=isch&hl=sk&source=hp&biw=1366&bih=665&q=Eternal+Ring+ps2&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=

Inak ak ti nevadia JPRG - teda ťahové tak môžeš vyskúšať Dragon Quest VIII - v tej hre máš asi najväčší priestor čo sa týka RPG hier na ps2, ale ako vravím je to ťahová rpg :?
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 564,849.93 PSM
Medaile: 4
Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 895 krát

Příspěvekod torqee v 01 kvě 2011, 11:35

Čo povieš na PRIMAL ? Nieje to presne asi čo hľadáš, ale ak si to nehral mohol by si skúsiť.
torqee
Rookie
Rookie

Hotovost: 2,469.30 PSM

Příspěvekod Plazer v 01 kvě 2011, 11:39

Primal - to som prešiel a je tam aká taká voľnosť (prvé kolo - v tom snehu je najväčie z celej hry) ale ďalšie oblasti mi prišli dosť lineárne a ja by som to skôr zaradil k akčným adventúram ako k RPG...
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 564,849.93 PSM
Medaile: 4
Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 895 krát

Příspěvekod Fryw v 01 kvě 2011, 12:15

Díky za odpovědi. Obě hry vypadají dobře, možná to bude to co hledám. Je mi jasné, že od ps2 už nemůžu čekat zázrak. Ale líbil by se mi volný svět jako třeba v shadow of colosus, ale trošku života do něj... Nemusí to být nutně RPG, nebo nějaký dungeon ve stylu lands of lore... Ale obě navržené hry se mi zamlouvají, děkuju.
p.s. boje na tahy jsou v pohodě, vyhovuje. ale jen souboje, ne komplet turn based hra
Fryw
Rookie
Rookie

Hotovost: 976.75 PSM

Zpět na PS2: Games