Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Shadow hearts:Covenant a swap magic

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod fallout.fan v 01 říj 2008, 06:23

Cau potreboval bych s necim poradit. Mam swap magic 3.6 a neni mi neco jasny. Kdyz ve hre shadow hearts:Covenant dohraju prvni dvd, tak jak tam potom dam dvd 2?. Pujde to vubec? Diky za radu
fallout.fan
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Nanaki v 01 říj 2008, 08:57

Většina her na více DVD, a SH II není výjimka, při dokončení disku nabídnou možnost uložení. Takže dohraješ dik, uložíš, vyměníš disk a pokračuješ dál.

Popravdě, jsem velký fanda JRPG, které jsou pravidelně na více discích, ať už CD na PS1, nebo DVD na PS2, a ještě jsem se nesetkal s hrou,která by při přechodu neukládala.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod fallout.fan v 01 říj 2008, 11:02

Díky za radu. Měl bych ještě jeden dotaz...myslíš že má cenu místo SH 2 hrát radši SH 3? Myslim jestli za ty dva roky vývoje který tyhle dvě pecky dělej je nějakej výraznej skok, kvůli kterýmu je lepší hrát trojku? I když ten třetí díl nemůžu nikde sehnat...:-(

A poslední dotaz. Nemohl bys mi poradit nějaký hodně originální RPG nebo JRPG na ps2? Hrál jsem FF X,XII; shim megami tensei 3, dragon quest VIII, SH 2 a kingdom hearts 2

Nejvíc jsem hrál FFX ale po dvaceti hodinách je to stereotyp a nebaví
King quest VIII je nuda a kingdom hearts 2 je totální nuda díky stupidnímu systému bojů...
NEjvíc mě teda chytlo to SH2 a tak by mě zajímalo jestli se dá najít něco podobně hustýho
fallout.fan
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Nanaki v 01 říj 2008, 11:35

SH3 - Pouze pokud máš rád "srandovní" hry. Já ne, mě se SH3 nelíbil vůbec.

Co bych doporučil ? SMT: Persona 3: FES, Valkyrie Profile: Silmeria, Xenosaga (1,2,3), Rogue Galaxy, Tales of Abyss. To by mohlo asi tak stačit.

Edit: Ještě jsem zapomněl na SMT: Digital Devil Saga 1 a 2. Moje oblíbené.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Zpět na PS2: Games