Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Smackdown vs Raw 2011

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod vopjen v 21 led 2011, 11:54

Zdravím, mám prosím dotaz zkušenějším hráčům :) Mám hru SvR11..vypálenou..opatchnutou a všechno v pořádku na dvd. Bohužel mi nejde tato hra spustit přes MC Boot 1.8 jako ostatní hry (PES 11, NFS a pod.). Jeden hráč mi říkal, že na hru smackdownvsraw musím mít Swapmagic DVD nebo co a že přes mc boot nejde spustit. Tak se prosím ptám, zda někdo neví, jestli to nejde nějak obejít či poradit jak to spustit bez shánění swapmagic dvd.. Děkuji předem
vopjen
Rookie
Rookie

Hotovost: 679.30 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod peterkoo v 25 led 2011, 06:54

Mne to cez FreeMC Boot ide. Nemáš náhodou verziu ntsc? Tá by sa mala opatchovať aj programom Y-fix ak používaš obyčajnú telku. Ja mám plazmu a tej je jedno v akom formáte je hra...
peterkoo
Rookie
Rookie

Hotovost: 3,357.56 PSM

Příspěvekod ropcik v 09 úno 2011, 23:43

taky mi pres FreeMC Boot jde. Jdou mi i opatchovany hry NTSC na stary televizi. Patchuju pres ESRDiscPatcher

pres MementoDiscPatcher jesm mel nejaky problemy, ale uz si nepamatuju.. myslim, ze to u vsech her proste neslo.
ropcik
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,284.05 PSM

Zpět na PS2: Games