Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Snooker

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod gaffrey v 05 zář 2008, 22:57

Ahojte, mám na vás otázku. Stiahol som hru World Snooker Championschip 2007. Hra ide ok, no akosi som jeleň z nastavení, preto by som bol rád, keby mi niekto znalý veci skúsil poradiť. Dá sa v nej hrať klasický "billiard", ako býva napríklad u nás v baroch? Vo všetých hrách, ktoré tam sú, sú gule jednofarebné. Dá sa táto hra hrať vo dvojici? Prípadne, ak by ste mi vedeli poradiť inú alternatívu /hru/. Ďakujem.
gaffrey
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod kokin v 21 zář 2008, 21:13

gaffrey píše:Ahojte, mám na vás otázku. Stiahol som hru World Snooker Championschip 2007. Hra ide ok, no akosi som jeleň z nastavení, preto by som bol rád, keby mi niekto znalý veci skúsil poradiť. Dá sa v nej hrať klasický "billiard", ako býva napríklad u nás v baroch? Vo všetých hrách, ktoré tam sú, sú gule jednofarebné. Dá sa táto hra hrať vo dvojici? Prípadne, ak by ste mi vedeli poradiť inú alternatívu /hru/. Ďakujem.

!!!!!!!!!!!!!!! Hledej !!!!!!!!!!!!!!používat tot slovo se vyplatí já to nepotřebuji ale našel jsem to do 2 min.

viewtopic.php?t=378

a propo Snooker je Snooker a Pool je Pool!!!!!!!!!!!!!!
kokin
Beginner
Beginner

Hotovost: 92.15 PSM

Příspěvekod gaffrey v 13 říj 2008, 10:04

Máš pravdu, opomenul som hľadanie, velmi pekne ti ďakujem za pomoc.
gaffrey
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM

Zpět na PS2: Games