Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Survival horory

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod larzen v 30 kvě 2008, 18:09

Když už blair witch byl dobrej tak ja jse jmenujem celym jmenem Adolf H. Blair Witch byla ta nejvetši blbost kterou sem kdy hral, hlavne to ovladani...
Lobocope ten tvuj Thing je obyčejne vraždeni mutantu. Je to stereotypna strilečka. Baviš machra ale myslim že na hry jako je Project Zero ti teče ješte mliko ...
Project Zero je hra se silnym pribehem, je to hra na zamyšleni. Neni to žadna režba, ale je to hra ktera když te xyti tak ji musiš dokončit...
larzen
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 835.65 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Nanaki v 30 kvě 2008, 18:12

Vychladněte, prosím. Já s LOBOCOPEM také nesouhlasím, ale má právo na svůj názor, není třeba ho kvůli němu urážet... On samozřejěm bude prezentovat svoje názory slušnou formou, že...
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod Dante1986 v 04 srp 2008, 10:55

pro mě je best série RE a SH, nicméně teď jsem začal hrát hru Haunting Grounds a velice příjemně mě překvapila, skvělá grafika, dobré ovládání i hratelnost, zajímavý příběh a super atmosféra, pro fanoušky Survival hororů můžu jen doporučit,

btw: jaká je sérka Forbidden Siren
White PSP, Black NDS, black slim PS2 and White Wii
Dante1986
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 1,128.50 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Supak v 05 srp 2008, 21:42

série Siren je docela dobrá ,ale chce to pevný nervy a tunu uklidňujících léků pokud je chceš dohrát tyhle hry sou legendární právě díky svý obtížnosti:

jinak doporučím tyhle s-h hry:

Project Zero série
Silent Hill série
Resident Evil série
Forbidden Siren 1+2 (pokud máte PS3 tak je podle pár známejch z japonska ta nová Blood Curse je ještě lepší než dvojka takže jasná stahovačka :D, samozřejmě z PSN :) )
Kuon
Haunting Grounds
Clock Tower 3
Rule of Rose
Obrázek
Všechny Linky na hry co sem dávam jsou moje uploady.
Supak
Advanced User
Advanced User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Předchozí

Zpět na PS2: Games