Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Test Drive Unlimited

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod rodier v 02 kvě 2007, 18:54

ahoj vsem
mate tunekdo TDU? hrajete? i online?

ja ho mam ale nejak mi nechce chodit se swap magic 3.6 ;-( dycky se zaseknu u loadingu primo do sveta.. po tom filmecku s priletem..
rodier

Hotovost: Locked

Příspěvekod Leviathan v 02 kvě 2007, 19:24

Ja to mam a hram to na swap m 3,8 a ide to v pohode chyba bude u teba napriklad media
Vravim mne to ani netukne jede to gut
Leviathan
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 208.40 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Lukike v 12 kvě 2007, 13:03

Aj mne to ide good,... :D jedina zahada v tej hre je ze hned po starte ma vsetci obehnu aj ked maju slabsie auta ako ja.---to len taka drobnost :wink:
Playstation 2 SCPH-75004 v14 SwapMagic 3.8
Lukike
Common User
Common User

Hotovost: 85.40 PSM

Příspěvekod Drift.Dtm.Rally.Honzík v 18 kvě 2007, 18:12

Čau všichni,sem tady novej a potřebuju poradit,koukal jsem na tu stránku s kompatibilitou pálených her na PS 2 se swap magic,ale nějak jsem tam nenašel test drive unlimited,můžete mi někdo říct jestli mi na SM 3.8 pojede PAL verze?
Díky moc :)
Drift.Dtm.Rally.Honzík

Příspěvekod Lukike v 18 kvě 2007, 19:26

Drift.Dtm.Rally.Honzík píše:Čau všichni,sem tady novej a potřebuju poradit,koukal jsem na tu stránku s kompatibilitou pálených her na PS 2 se swap magic,ale nějak jsem tam nenašel test drive unlimited,můžete mi někdo říct jestli mi na SM 3.8 pojede PAL verze?

Ano pojde ty na 3.8
Playstation 2 SCPH-75004 v14 SwapMagic 3.8
Lukike
Common User
Common User

Hotovost: 85.40 PSM

Příspěvekod Drift.Dtm.Rally.Honzík v 18 kvě 2007, 19:35

Lukike píše:
Drift.Dtm.Rally.Honzík píše:Čau všichni,sem tady novej a potřebuju poradit,koukal jsem na tu stránku s kompatibilitou pálených her na PS 2 se swap magic,ale nějak jsem tam nenašel test drive unlimited,můžete mi někdo říct jestli mi na SM 3.8 pojede PAL verze?

Ano pojde ty na 3.8

Díky,to jsem si oddychl :)
Drift.Dtm.Rally.Honzík

Příspěvekod Drift.Dtm.Rally.Honzík v 19 kvě 2007, 13:26

Sůpr. Už mi to jede :)
Chci se zeptat,kde se dá prodat auto? :?:
Drift.Dtm.Rally.Honzík

Příspěvekod Panky v 31 bře 2008, 09:14

Auto se prodat neda ... proste to nejde :-( Jinak koupil jsem si original tehle hry a byla to zbytecnost ... je to nic moc.l PC verze vyborna, PS2 verze ... no budiz, ale je to velke zklamani.
Panky
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM

Příspěvekod peterkoo v 01 říj 2010, 07:12

Chalani, mám menší problém a nikde na nete som nenašiel odpoveď...
Prešiel som TDU asi na takých 92%. Všetky preteky prejdené na zlatú medailu, 53 áut v garáži.
Ako ďalej dosiahnuť 100% keď už nemám kde jazdiť? V garage-statistic mám ešte nejaké prázdne časy niektorých tratí ale kde ich nájdem? Hádam nemám prejsť autom celý ostrov???
peterkoo
Rookie
Rookie

Hotovost: 3,357.56 PSM

Příspěvekod saltik v 26 črc 2011, 11:48

Zdravim. Mam taky problemik. Stiahol som si hru TDU. Ptchol som ju programom Mementodiskpatcher. napisalo ze uspesne. Vypalil som ju programom ImgBurn ako write image file to disk. napalilo v pohode. napisalo ze complette... Vlozil som do PS2 (hrubsia verzia) kde pouzivam FMCB vydalo to taky cudny zvuk ked citalo DVD a nejde nacitat...
ostatne hry idu v pohode. Teda tie ktore som napaloval skor (NFS-Carbon, Shift, Crash bandicoot 3in1, street soccer, atd.) len tato sa sprava cudne. A este jedna co som napaloval dnes a to Mortal kombat shaolin monks.
Prosim poradte... dakujem.

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
Problem vyrieseny... Stacilo to napalit na DVD nosice TESC(O) a vsetko ide v poriadku... Verbatim DVD-R boli asi nekvalitne...
saltik
Rookie
Rookie

Hotovost: 842.85 PSM

Zpět na PS2: Games