rozinek píše:Takto jsem to popisoval, protože to přesně takto uděláš na páčce. Jinak ten popis co si uvedl platí jen na DS křížáku, nebo klávesce.
Nikoliv. Sekvence pohybu je vzdy stejna. At uz na analogove pacce (pokud hra vubec an. packu podporuje), nebo na krizovem ovladaci, ci klavesnici. To se ti jen zda, ze zminovane "FD" na pacce vynechas, protoze ho mimovolne udelas rychlym pohybem cestou z "D" do "F" (dostanes se proste do zony pocitane jako FD). Shoryuken vzdy konci "DF".
Kazdopadne je to uplna legrace treba proti provedeni "tropical hazard" (Blanka) ve Street Fighter Alpha 3 max na PSP, ktery se dela DB, DF, DB, UF + K. To vymyslel chory mozek.

Btw, doporucuji pouzivat mezinarodne uznavanou jmennou konvenci pro provadeni pohybu. Pochopit, co myslis tim "docapu" mi chvili trvalo.
Navíc jak říkáš, že pohyb dokola 360 stupňů ti jako problém nepřijde, tak u páčky máš pravdu, ale na originálním DS kříži se mi to jeví jako nereálný.
Ano. Ja take nemluvil o originalnim DS krizi, ale o krizi zminovaneho Logitechu, ktery je pro podobne veci lepe uzpusoben.
Je pro mě celkem škoda, že neexistuje ovladač, který jsem popisoval. Tak to tedy vyřeším jedině nějakým kvalitním Arcade Stickem

Hm, kvalitni arcade panely jsou docela draha legrace, ale jeden cas me to taky lakalo.

Na druhou stranu, pohodli pri hrani bezdratovym joypadem uz asi za nic nevymenim.