Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Component cable

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Suicide v 09 úno 2008, 20:42

Ahoj vsem,
mam na Vas, zkusennejsi, dotaz ohledne component kabelu. Dostal jsem darem tento:

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://playstation-shop.cz/component-cable-ps2-281101.htm

zapojil jsem do sve TV, ktera ma tento vstup. Zapnul Gran Turismo 4 a tesil se na orgie. No prislo zklamani :( Grafika hrozne bije do oci...bila je hrozne svitiva a cele je to subjektivne rozmazane. Pres SCART byl treba necitelny tachometr, ted citelny je, ale z jizdy me boli oci a zeleny stromy se jakoby neustale prekreslujou. Dale jsem to chtel prepnout do 1080i, coz by hra mela podporovat, ale v menu jsem to nenasel. Je to kopie, ne original, (PS2) - Gran Turismo 4 DVD 5 MULTI 5 Funzionante a tak patram, kde by mohl byt problem. PS2ka neni ochipovana, swap 3.6, Gran Turismo osetreno ntsc2pal_yfixem (i kdyz mozna zbyzecne, ale na zacatku mi to teda dava vybrat, jestli pal, ntsc, nebo palfix). Zkusil jsem PAL a nezda se mi to.

Poradite?
Suicide
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Nanaki v 09 úno 2008, 21:22

Hodili by se screeny, pokud by to šlo.

Docela je zajímavá věta

Pres SCART byl treba necitelny tachometr, ted citelny je, ale z jizdy me boli oci a zeleny stromy se jakoby neustale prekreslujou.

hra by měla být čitelná při jakémkoli připojení. Není ta TV nějaká vadná sdama o sobě ?

Že bílá je bělejší by IMHO nemělo být špatné, možná pomůže pohrát si s nastavením.

1080i na PAL verzi nehledej, tahle fce je pouze v NTSC verzi.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod Suicide v 10 úno 2008, 12:08

AAAha, tak to je pech :( Mam PAL verzi a tesil jsem se na 1080i. No co se da delat. Kazdopadne s nastavenim sem si pohral a je to znatelne lepsi. Skoda jen toho rozliseni. Diky za odpoved
Suicide
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PS2: Hardware