Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Divná grafika na PS2 slim

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Linda8 v 09 úno 2008, 16:16

To psychobob: Nesouhlasim s pausalizujicim nazorem na PCckare - jednak by se to vlastne tykalo i me coz je nesmysl :) a pak se staci porozhlednout po netu jaky je velky zajem o abandonware a retro gaming. To lpeni na grafice (to Nanaki: moc hezky termin "graphic-whore" :D ) je spis zalezitost urciteho veku a urcite hracske faze ci etapy a vetsina z toho casem vyroste - no a nekdo ne. Podle me grafika take neni stezejni, ale odsouvat jeji vyznam na nejake zadni misto take nebudu - ruku na srdce - neni nejlepsi kdyz se hra vyborne hraje ale k tomu navic i fantasticky vypada? Vezmi treba serii Tekken ci Soulcalibur - fantasticka hratelnost techto titulu by snesla i vyrazne horsi zpracovani a stale by to byly prvotridni tituly, ale v prezentaci kterou predvadeji jsou to naproste lahudky.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Linda8
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 25,119.60 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod KRUPI v 10 úno 2008, 00:05

Mě překvapila grafika u hry Pán prstenů Fakt sem očekával méně a nakonec jsem mile překvapen :-)
PS3 320GB MOVE , PSX , Sega Megadrive2, C64, ATARI XE
Momentálně pařim PS3
KRUPI
Loyal User
Loyal User

Hotovost: 59.20 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Petan.B v 11 úno 2008, 09:07

Já už možná vím, kde je zakopanej pes. Bude to dělat ten standardní dodávanej kabel k PS2. Z jednoho video cinche zázraky prostě nebudou. Šlo o to, že třeba kraje objektů jako by plavaly a do dálky bylo kvůli tomu špatně vidět. Zkusím koupit RGB kabel a uvidíme. TV je 16:9 100Hz.
Petan.B
Common User
Common User

Hotovost: 155.30 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Předchozí

Zpět na PS2: Hardware