Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Funkčnost romky

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Vinnetou v 18 dub 2006, 16:37

Zdravím všechny, můj první PS2 se mi nějak nezdá. Je to taková stupidita, ale jsem v tomhle směru totálně poprvé. Co se má správně stát když má v romce cd či dvd a spuštenu hru a stisknu otevření romky :D . V anglickém manuálu se píše, že se tím hra ukončí, ale mě se cd stále točí i při otevření a pokud chci jinou hru musím ps vypnout. Mám pocit, že by to takhle fungovat nemělo :)
Vinnetou
Admin
Admin

Hotovost: 2,076.20 PSM
Dostal poděkování: 17 krát

Příspěvekod lostsoul v 18 dub 2006, 16:50

jakej typ Ps2 máš ? a nemáš náhodou udělanou úpravu na swap magic ? prosím specifikuj...
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod Vinnetou v 18 dub 2006, 17:51

Aha, to bude asi ono. Normo skoro nový ps2, slim. Nejsem první majitel. Tenhle jsem dostal. Prohrabal jsem krabici a je tam cd a dvd swap :D .Takže ta úprava je velmi pravděpodobná, pokud to tedy po té úpravě takhle funguje. Díky mooooc. Ješte bych se zeptal dá se to dát do původního stavu? Nechci návod nebo tak, ale jen info jestli to jde.
Vinnetou
Admin
Admin

Příspěvekod lostsoul v 18 dub 2006, 19:01

POdle toho jaúpravu provedl, jestli tam máš narvaný brčka, tak je jen vytáhneš.Je docela možný že si někdo dal práci a rozdělal pstwo a přelepil ty spínače uvnitř, takže pak ho budeš muset rozdělat....
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Příspěvekod naxalite v 19 dub 2006, 06:29

Ahoj, jestli mas typ PSX 75004, tak bych od Tebe ty zaslepky (brcka, jak tu nekdo psal) koupil :D Melo by jit o tri brcka :D

Vinnetou píše:Aha, to bude asi ono. Normo skoro nový ps2, slim. Nejsem první majitel. Tenhle jsem dostal. Prohrabal jsem krabici a je tam cd a dvd swap :D .Takže ta úprava je velmi pravděpodobná, pokud to tedy po té úpravě takhle funguje. Díky mooooc. Ješte bych se zeptal dá se to dát do původního stavu? Nechci návod nebo tak, ale jen info jestli to jde.
naxalite

Hotovost: Locked

Příspěvekod Vinnetou v 19 dub 2006, 07:57

Tak to nevím. Prohlédl jsem ho a nikde nic zastrceneho neni. Kde by to melo byt? Takže to asi bude tedy přímo uvnitř.
Vinnetou
Admin
Admin

Příspěvekod naxalite v 19 dub 2006, 09:53

Asi nejak tahle>
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.videogamecompany.com/acatalog/Magic-Switch-Menu-English.pdf

Vinnetou píše:Tak to nevím. Prohlédl jsem ho a nikde nic zastrceneho neni. Kde by to melo byt? Takže to asi bude tedy přímo uvnitř.
naxalite

Příspěvekod lostsoul v 19 dub 2006, 17:25

[quote="naxalite"]Ahoj, jestli mas typ PSX 75004, tak bych od Tebe ty zaslepky (brcka, jak tu nekdo psal) koupil :D Melo by jit o tri brcka :D

Máš tu Pstwo, s tím píškem u toho kloubu dveří co ? Nemusíš nic kupovat, stačí ti obyčejný brčka od fruka. akorát u tvý verze s tím píškem je to problémovější, ale dunguje to taky. Dělal jsem to kámošovi a drbali jsme se s tím 2 hodiny, je to hodně náročný na nervy. Podruhý už bych to nedělal. :mrgreen:
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Příspěvekod naxalite v 20 dub 2006, 06:36

Cau diky za tip. Doufam, ze to z brcek dokazu zbastlit a neprijdu u toho o nervy :D

lostsoul píše:
naxalite píše:Ahoj, jestli mas typ PSX 75004, tak bych od Tebe ty zaslepky (brcka, jak tu nekdo psal) koupil :D Melo by jit o tri brcka :D

Máš tu Pstwo, s tím píškem u toho kloubu dveří co ? Nemusíš nic kupovat, stačí ti obyčejný brčka od fruka. akorát u tvý verze s tím píškem je to problémovější, ale dunguje to taky. Dělal jsem to kámošovi a drbali jsme se s tím 2 hodiny, je to hodně náročný na nervy. Podruhý už bych to nedělal. :mrgreen:
naxalite

Zpět na PS2: Hardware