Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Mechanika SCPH 30004 (laser 400B)

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod miso1585 v 27 led 2010, 11:00

Zravím všetkých,
pred napísaním som si to tu celé prečítal a nikde som podobný problém nenašiel tak sa skúsim spýtať

Dostal sa mi do rúk darovaný model SCPH 30004 s laserom 400B (no chip), netuším kolko diskov to môže mať nabehaných :wink: .
Keď som ju zapol nečítala DVD ale audio CD + čistiace CD to prečítalo.

Teraz problém: skúsil som štelovať výšku tým bielym plastovým kolieskom vzadu a odvtedy už nečíta nič.(trimre,sklon laseru,.. ničoho iného som sa nechytal)
Keď dovnútra strčím originál audio CD (nie vietnamca) alebo origo herne DVD, troška s diskom potočí laser blikne a šošovka chodi hore dole asi 2x a nič sa potom nedeje. Je mi však čudné že sa ani nehne mechanizmus ktorý posúva optiku horizontálne po disku :?

Čo by to podla vás mohlo byť ?
Spravil som aj krátke video ktoré sem neskor upnem (blbne mi dnes net upload by trval hodiny)
miso1585
Rookie
Rookie

Hotovost: 204.80 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod futyori v 27 led 2010, 11:12

dosluzila optika :(
sa cudujem, ze ta konzola este vobec zije :D
ak laser necita/nedetekuje medium, mechanika sa neroztoci
ona uz moze mat tak 10-11 rokov. podla cisla, ktore si uviedol by to mala byt v3, alebo v4.
ak vymenis optiku za novu, este ti moze posluzit, ale cena novej (resp. repasovanej) optiky je okolo 30EUR tak neviem, ci sa to oplati
futyori
PS Konzultant
PS Konzultant

Hotovost: 29,536.04 PSM
Medaile: 1
Medaila za pomoc PlayStation (1)
Dostal poděkování: 45 krát

Zpět na PS2: Hardware