Právě je 09 úno 2012, 12:45
Obsah fóra ‹ Diskusia Playstation :: Discussion Playstation ‹ PlayStation 2 ‹ PS2: Hardware
Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

|
smindek Super Moderátor ![]() |
smindek píše:to GRiM: sorry nechcel som reagovať ale ked vYdYm tvoj už druhI pryspevok ako nJekoho opravuIeš pravopYsne tak to je už aj na mňa veľa. Veď ak mu už tak nYečo chceš takéto napYsať tak pYš PM a nie to vIcapYš na sklo. NYkomu to doteraz nevadYlo, ja som si to ani nevšimol, pretože ma to nezaujíma, ja tiež napíšem niekedy
pravopYsne zle a nYkto ma zatiaľ neupozornYl.
Takže neviem ale mohol by si s tým upozornovaním prestať.
TO Arnie one: tento topic som si všimol už skôr ale nepísal som nič, chcel by som sa opýtať či tá mriežka na vrchu je fakt iba mriežka, čiže jednoducho povedané či to je "deravé" alebo je tam ešte plexisklo, nevidno ale pýtam sa. Ak nie tak nepadá ti tam veľa prachu do vnútra??
|
GRiM Rookie ![]() |
|
Arnie_one Uznávaný odborník ![]() |
Arnie_one píše:Je to normalni silnejsi pruhledna folie, Je zespodu prilepena, po celem obvodu, vyriznuti je asi to nejtezsi.
|
GRiM Rookie ![]() |
|
Arnie_one píše:Bohuzel, rez je delany rukou a meridlem, chtelo by to nejakou primocarou pilu, tu sice mam, ale na drevo, na tento plast by to chtelo hodne jemnejsi pilovy prut. (sila je cca 3mm)
EDIT: barva mela byt puvodne pastelova oranzova, ale ta metaliza me nedala spat, kazdpodane se velmi spatne strika a je to dost velky probelm, ji rovnomerne nanest. Obycejna barva by byla daleko lepsi i lepe nanesena.
|
GRiM Rookie ![]() |
|
Arnie_one píše:No dvoubarevne provedeni me nenapdalo, problem to samo neni i stojanek vertikalni by mohl byt jiny. K te foli, barvu rozhodne menit nechci, protze jakmile zasviti super diody (modry-neon), je tam videt na okrajich a v lomech krsne svetlo. Nevim, jak by jina barva vypdala a treba doel u chipu, byto byl problem. Chip by nebyl zrejme moc dobre videt, nedostal sem se k finale, nejake veci mam jeste v halve i s neonovym naterem vodicu od chipu.
|
GRiM Rookie ![]() |
|
joseef |
|
joseef |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
| FAQ - Členové - Skupiny | Kontakt - Archiv - Impressum |