Obsah fóra
XBOX 360 news: Metal Gear Solid HD Collection; NeverDead; SoulCalibur V; Final Fantasy XIII-2...        Wii news: Spaghetti Western Shooter...        PS3 news: Final Fantasy XIII-2...

Všeobecné informace

Muj Modding PS2 SLIM (Přidáno osvětlení LED)

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod smindek v 02 čer 2007, 17:55

to GRiM: sorry nechcel som reagovať ale ked vYdYm tvoj už druhI pryspevok ako nJekoho opravuIeš pravopYsne tak to je už aj na mňa veľa. Veď ak mu už tak nYečo chceš takéto napYsať tak pYš PM a nie to vIcapYš na sklo. NYkomu to doteraz nevadYlo, ja som si to ani nevšimol, pretože ma to nezaujíma, ja tiež napíšem niekedy
pravopYsne zle a nYkto ma zatiaľ neupozornYl.

Takže neviem ale mohol by si s tým upozornovaním prestať.

TO Arnie one: tento topic som si všimol už skôr ale nepísal som nič, chcel by som sa opýtať či tá mriežka na vrchu je fakt iba mriežka, čiže jednoducho povedané či to je "deravé" alebo je tam ešte plexisklo, nevidno ale pýtam sa. Ak nie tak nepadá ti tam veľa prachu do vnútra??
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 187,132.53 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 244 krát

Příspěvekod GRiM v 02 čer 2007, 18:18

smindek píše:to GRiM: sorry nechcel som reagovať ale ked vYdYm tvoj už druhI pryspevok ako nJekoho opravuIeš pravopYsne tak to je už aj na mňa veľa. Veď ak mu už tak nYečo chceš takéto napYsať tak pYš PM a nie to vIcapYš na sklo. NYkomu to doteraz nevadYlo, ja som si to ani nevšimol, pretože ma to nezaujíma, ja tiež napíšem niekedy
pravopYsne zle a nYkto ma zatiaľ neupozornYl.

Takže neviem ale mohol by si s tým upozornovaním prestať.

TO Arnie one: tento topic som si všimol už skôr ale nepísal som nič, chcel by som sa opýtať či tá mriežka na vrchu je fakt iba mriežka, čiže jednoducho povedané či to je "deravé" alebo je tam ešte plexisklo, nevidno ale pýtam sa. Ak nie tak nepadá ti tam veľa prachu do vnútra??

Nojo, me ty hrubky holt bijou do oci. Tak fajn, nebudu to opravovat.
GRiM
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Arnie_one v 02 čer 2007, 18:30

To GRiM:

Kdyz pisu automaticky napr. po R tvrde y atd. Samozrejme chyby by se vykytovat nemely, ale bohuzel pisu dost rychle a nedivam se na klavesnici, takze hrubky po me budou, vizitka to neni dobra, ale na korekce tu jsou jini panove. Bohuzel pro me vzdy byl podstatnejsi obsah, nez pravopisna stranka veci, takze pokud te moje hrubky poboureji omlouvam se ti.

To smindek:

Mrizka je prazdna, plast se tam da dat, ale prach tam neni, v zadnem obrovskem mnozstvi. Kzdopadne to neresim, je to opticka zalezitost, je funkcni ale ma to byt spise na oci.
Naposledy upravil Arnie_one dne 02 čer 2007, 19:27, celkově upraveno 1

Arnie_one dostal poděkování od:
ados.linka
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 12 krát

Příspěvekod GRiM v 02 čer 2007, 19:08

Arnie, jak je udelana ta dira v tom, co je to za plast a jak je tam pridelanej? (predpokladam, ze si diru sam vyrizl a prosklil..)
GRiM
Rookie
Rookie

Příspěvekod Arnie_one v 02 čer 2007, 19:25

Je to normalni silnejsi pruhledna folie, Je zespodu prilepena, po celem obvodu, vyriznuti je asi to nejtezsi.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Příspěvekod GRiM v 02 čer 2007, 21:14

Arnie_one píše:Je to normalni silnejsi pruhledna folie, Je zespodu prilepena, po celem obvodu, vyriznuti je asi to nejtezsi.

A jak si to delal? Koukam ze je to provedeny docela solidne, ten rez..
GRiM
Rookie
Rookie

Příspěvekod Arnie_one v 02 čer 2007, 21:17

Bohuzel, rez je delany rukou a meridlem, chtelo by to nejakou primocarou pilu, tu sice mam, ale na drevo, na tento plast by to chtelo hodne jemnejsi pilovy prut. (sila je cca 3mm)

EDIT: barva mela byt puvodne pastelova oranzova, ale ta metaliza me nedala spat, kazdpodane se velmi spatne strika a je to dost velky probelm, ji rovnomerne nanest. Obycejna barva by byla daleko lepsi i lepe nanesena.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Příspěvekod GRiM v 03 čer 2007, 08:51

Arnie_one píše:Bohuzel, rez je delany rukou a meridlem, chtelo by to nejakou primocarou pilu, tu sice mam, ale na drevo, na tento plast by to chtelo hodne jemnejsi pilovy prut. (sila je cca 3mm)

EDIT: barva mela byt puvodne pastelova oranzova, ale ta metaliza me nedala spat, kazdpodane se velmi spatne strika a je to dost velky probelm, ji rovnomerne nanest. Obycejna barva by byla daleko lepsi i lepe nanesena.

No, nejakej strizlivej odstin oranzovy by nebyl spatnej. A pokud chces inspiraci, napalo me, ze by se konzole jakoby dala rozdelit na dve casti tam, kde je ten cernej pruh. Akorat bych tam asi nedaval zadnej velkej kontrast, spis dva odstiny jedny barvy. Mimochodem by mohlo bejt zajimavy, kdybys sehnal barevny plexisklo.
GRiM
Rookie
Rookie

Příspěvekod Arnie_one v 03 čer 2007, 15:43

No dvoubarevne provedeni me nenapdalo, problem to samo neni i stojanek vertikalni by mohl byt jiny. K te foli, barvu rozhodne menit nechci, protze jakmile zasviti super diody (modry-neon), je tam videt na okrajich a v lomech krsne svetlo. Nevim, jak by jina barva vypdala a treba doel u chipu, byto byl problem. Chip by nebyl zrejme moc dobre videt, nedostal sem se k finale, nejake veci mam jeste v halve i s neonovym naterem vodicu od chipu.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Příspěvekod GRiM v 05 čer 2007, 20:44

Arnie_one píše:No dvoubarevne provedeni me nenapdalo, problem to samo neni i stojanek vertikalni by mohl byt jiny. K te foli, barvu rozhodne menit nechci, protze jakmile zasviti super diody (modry-neon), je tam videt na okrajich a v lomech krsne svetlo. Nevim, jak by jina barva vypdala a treba doel u chipu, byto byl problem. Chip by nebyl zrejme moc dobre videt, nedostal sem se k finale, nejake veci mam jeste v halve i s neonovym naterem vodicu od chipu.

No ja nevim, ty neony se vsem strasne libi, ale me to prijde dost nevkusny. Pokud, tak bych delal ciry svetlo, nebo aby to alespon ladilo s barvou krytu. A taky by se podle me mely nejak rozumejc umistit.
GRiM
Rookie
Rookie

Příspěvekod boondi v 27 srp 2007, 17:37

vary but vary nice i wish i have it
boondi
Common User
Common User

Hotovost: 491.90 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod Biz4rd v 28 srp 2007, 08:10

Muzu poprosit o nejakou fotku zapojeni LED diod nebo, nejaky schema ? diky moc :)
Biz4rd
Rookie
Rookie

Příspěvekod joseef v 05 zář 2007, 17:32

Jo taky se přidávám k žádosti o nějakej návod jak zapojit ty LEDky . Nejlíp s obrázkama aby sme to dobře pochopily . Jestli se někdo takovej najde tak mu předem moc děkuju . :)
joseef

Hotovost: Locked

Příspěvekod Arnie_one v 05 zář 2007, 21:03

co presne mate na mysl.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Příspěvekod joseef v 10 zář 2007, 19:48

No prostě nějaky stručný návod jak zapojit ty LEDky co tam máš ty , ale jestli můžu poprosit tak aby to pochopil i laik . Chapes ? Prostě jak zapojit drátky , kam , jestli jsou potřeba nějaký odpory nebo tak nějak . Myslim že by sme to ja a Biz4rd uvitali . Dik
joseef

Hotovost: Locked

PředchozíDalší

Zpět na PS2: Hardware