Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

nahradni adapter PS2 slim

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod nickro v 01 pro 2007, 00:37

Ahoj lidi potreboval bych poradit, nedavno mi odesel adapter ktery napaji PS2 slim do el. site, zacal piskat a PS2 se sam vypinal hned jak sem se ho pokusil zapnout, a ponevadz oprava neni mozna protoze do adapteru se nejde dostat rozhodl sem se tedy koupit si novy objednal sem si tedy pres internet adapter k PS2 slim, od vyrobce DRAGON, ale vzdy kdyz pustim PS2 s timto adapterem tak mi behem hrani behaji po obrazovce takove pruhledne stiny nekdy nejdou skoro videt jindy zase celkem dost chtel sem se zeptat jestli by mi teda nekdo neporadil co s tim jestli to je stinenim nebo tim ze adapter neni originalni PS2 ale je od jineho vyrobce, proste potreboval bych neakou dobrou radu. dekuji moc.
nickro

Hotovost: Locked

Příspěvekod lostsoul v 01 pro 2007, 18:30

řekl bych asi, že to bude tím "nepravým" adaptérem. Objednej si adaptér od našeho mecenáše. Předpokládám že to bude original Sony. Projistotu tam ještě zavolej.

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=334
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod Woytach v 01 pro 2007, 19:09

:idea: je to možný, že je to adaptérem, ale některé televize, když jsou přepnuty na vstup/video, tak propouštějí obraz chytaného signálu...
zkus předtím než zapneš PS přepnout televizi na kanál bez žádného programu (00 apod.)

:arrow: mě se to děje to samé :wink:
\\/\/oytach,

the happy owner of:
PSP slim & lite Piano Black, 3.90 M33-3, MS Sony 8GB (no fake)
2x PSX, 3x Dualshock, 5x 1MB memory card, 2.1 ozvučení

Obrázek
Woytach
Loyal User
Loyal User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod Arnie_one v 01 pro 2007, 20:20

Zkus vytahnout koax (antenu) z tv a pak pustit ps2 a pokud tam budou stael duchy muzes zacit s pokusem na zdroji, zkusti si pucit od znameho kdo ma original.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod nickro v 02 pro 2007, 15:47

Arnie_one píše:Zkus vytahnout koax (antenu) z tv a pak pustit ps2 a pokud tam budou stael duchy muzes zacit s pokusem na zdroji, zkusti si pucit od znameho kdo ma original.

Ty jo kamo diky moc ses frajer vazne to pomohlo uz tam nic neni diky moc :D
nickro

Hotovost: Locked

Zpět na PS2: Hardware