Zdravim vas

Nechtel jsem zakladat tema tak jsem hledal nejake podobny temata na muj problem.
Ja bych jenom chtel poradit, pri koupi novu slim Playstation 2 mi tam na pockani jedneho dne namontoval i chip. Doma jsem si vypalil hry a u zadnych mi nejde vypnout cervene kontrolka
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://www.jpeg.cz/view-764_gamepad1.jpg.html
a nejde prepnout na tlacitka(sipky). A tak hraju vsechny hry na pake(joystiku). Sel jsem to dat reklamovat a hadal jsem se s prodejcem, ze prej vsechny 3D hry na playstation2 se hraji uz jen na pake(joystiku) a on to neovlivni. Ze to tak vyrobili a tak to je.
Chci se vas zeptat jestli vam to dela taky, jestli vam jdou hrat hry s tlacitkami (sipkama). Mam tyto hry: princ of persia, transformens, Crash Bandicoot Twinsanity, crash bandicoot tag team, ice age 3, need for speed undercover, tekken 5 (ale ve hre tekken: devil winter)... a nejdou mi hrat tlacitkama(sipkama).
Dekuji vam mnohokrat...
Kdyby něco tak mě upozorněte SZ zprávou, není problém to dát někam jinam.(Na té stránce kde je hra stačí se jen zaregistrovat, souhlasit s podmínkami, není potřeba platit)