Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Nezapnutí PS2Slim po vložení Gamepadu

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod bodlinka v 23 lis 2009, 12:33

Zdravím,
dostal jsem od kamoše na opravu konzoli 77004, do který vylil nějakou štávu nebo co...
konzole chodila pouze tak ze ukazovala obraz ale nic jinýho., takže jsem jí vyčistil dostala nový laser a ta mrška se rozjela.Funfuje naprosto perfektně, jen má problém se zapnout, když do ní člověk před zapnutím strčí gamepad.. To může cvakat tlačítkem jak chce, ale dioda stále zůstává červená(malinko problikne zelená). Pokud se ale konzole zapne bez gamepadu, je vše v pohodě a pak není problém gamepad připojit za chodu.Stejně tak pokud se již zaplá konzole resetuje, to také není problém.Při zkoušení jse m zaregistroval že při správném zapnutí to v PS2 cvakne "CVAK" CVAK", a při tom kdy mi to nenaběhne to je jen "CVAK"... Z toho usuzuju že tam spíná nějaký spínač, které má co dočinění s napájením a postupně připojuje napájení...Chyba asi bude někde tam a to nejspíš buď v samotném spínači(nepředpokládám) nebo někde na napájecí cestě(nejspíš nějaký vyteklý kondenzátor) nebo možná nějaká další ochrana(mohla by to být i tepelná pojistka). Nemáte někdo nápad co s tím a kde by mohla být chyba? Mám doma sice schéma, ale to je na konzoli 70004 a porovnáním je spousta obvodů jiných a dá se to jen těžko vysledovat..
díky za radu od opravdového odborníka.
bodlinka
Beginner
Beginner

Hotovost: 1,318.45 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Zpět na PS2: Hardware