Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Opotrebovani PS2 Slim

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Chevy v 09 zář 2006, 21:33

Cau mam ted uz asi 1.75 roku muj PS Slim 70004 mam jeste zaruku do prosince a tak se chci na neco zeptat mel jsem na nem asi taaak 6 mesicu SWAP (uz ho nepouzivam asi taky 6 mesicu) takze mam trochu problem s laserem originaly cte vsechny na 100% ty paleny se na konci pouzivani SWAPU uz semtam na blbym mediu sekali nebo tak....Jake je zivotnost laseru v 70004 ???Mam to dat na zaruku ???Pak mi jeste u Burnout Revenge ORIGINAL jednou nebo dvakrat nechtel ukladat na memory card nebylo to kartou to jsem zkousel ale u jiny hry to nedelal....Zaruka ???Jo a jeste jeden detail mate takovej ten prouzek jak je lesklej vedle mechaniky je na nem napsano PS2 tak mate ho trochu poskrabanej jako maly vlasovy skrabanecky ????Diky :D
Chevy

Hotovost: Locked

Příspěvekod Chevy v 09 zář 2006, 22:05

Jo a jeste jedna vec kdyz bojim se dat PS2 do zaruky protoze to zname technik to otevre a pak uz tak konzole je odrena sroubovackem atd umatlana i zevnitr a proste neni jako nova....mam ho tam dat ???? :( a daj mi tam novou zarucni plombu ??? :D
Chevy

Příspěvekod bitskull v 12 zář 2006, 08:32

Dokud to nacita v pohode originalky tak nejspis nic nevyreklamujes (a pokud hrajes uz jen ty, tak asi neni ani duvod). Co se tyce ukladani tipnul bych, ze jsi mel malo mista na mc. Jinak konzoli sem mel rozdelanou mooockraaat a nikde neni upatlana nebo odrena - nejses trosku vadnej v tomhle smeru? :)
bitskull

Příspěvekod HarryShowman v 23 říj 2006, 09:04

Taky jsem měl problémy - vyřešilo se to penězi ... konkrétně 2500,- (nový laser a driver)
HarryShowman
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PS2: Hardware