Právě je 24 kvě 2012, 03:35
Obsah fóra ‹ Diskusia Playstation :: Discussion Playstation ‹ PlayStation 2 ‹ PS2: Hardware
Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři
|
HarryShowman Frequent User ![]() |
|
|
www.bezpol.cz|
www.viakom.cz|

|
oggy Admin ![]() |
Možná pro tebe. Já radši kvalitní, ostrý a kontrastní obraz. U LCD můžeš sedět klidně 365 dní v roce 10 cm od obrazovky a nebolí tě oči. Je pravda že TV s velkou úhlopříčkou mají taky výhodyoggy píše:Aku to ma vyhodu,ak to je len do rozlisenia 1280x1024?
Ja mám monitor 1440x900,tak by mi to asi ani neslapalo a porovnat hranie na beznom monitore a TV 72 uhlopriečke asi vyznie jednoznačne pre TV(aspon pre mna)
|
|
boost1717 |
boost1717 píše:no... ja mam treba uhlopricku 126cm a hruuza... PS2 to rozliseni absolutne nezvlada... myslite, ze kdyz si koupim TV kartu se vstupem na PS2, tak ze to pojede?
|
qwerty |
Arnie_one píše:PS2 nema AA to znamena ze LCD , ktere ma ostre zobrazovani uvidis hranate rohy, ale to je jasne
|
deXter Guru ![]() |
Arnie_one píše:Jenze hry na PC bezi na monitoru a na PS2 na TV, aby byla dosazena rychlsot je to tak jak je !
|
deXter Guru ![]() |
|
Arnie_one Uznávaný odborník ![]() |
Arnie_one píše:Abych to uvedl na pravou miru hry na PC bez AA by byla katastrofa, ale TV mirne rozmazava a neni tak presna a ostra jako obraz monitoru, proto vychcane z toho PS2 tezi !! kapisto
|
deXter Guru ![]() |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
| FAQ - Členové - Skupiny | Kontakt - Archiv - Impressum |