Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Po nainstalování čipu konzole nenačítá-Vyřešeno!!!!

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod kokin v 13 úno 2008, 19:46

Zdravím všechny fandy PS Fóra.Potřebuji poradit proč se mě hry po instalaci čipu nedaří nahrát.Nechal jsem si u odborné firmy namontovat čip MODBO.Ještě před instalací čipu jsem používal SwapMagic a ten bez problému nahrál na 95% všech her co jsem do PS-ky strčil.Nahrávání bylo rychlé a bez problémů,přesto jsem se rozhodl dát čip ale jakmile mě PS přišel a já otestoval tak se mě přestali načítat hry.Hra která se načítala se načetla po neskutečně dlouhé době.Poraďte prosím co s tím a pokud je na vině optika poraďte kde bych ji mohl dát vyměnit a kolik tato výměna stojí vč.opravy.Díky všem za kladnou odpověď
Naposledy upravil kokin dne 18 úno 2008, 13:08, celkově upraveno 1
kokin
Beginner
Beginner

Hotovost: 92.15 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Arnie_one v 13 úno 2008, 22:26

Pokud ti vse chodilo se swapem do doby, nze jsi dal chip, musi chodit i pote. Nevim k jake odborne fi. jsi to daval.
1) pokud neudelali laser fix muez byt mrtva optika
2) chce to specifikovat jaky mas typ PS2
3) muze byt u nich chybna instalace
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod kokin v 13 úno 2008, 22:52

Arnie_one píše:Pokud ti vse chodilo se swapem do doby, nze jsi dal chip, musi chodit i pote. Nevim k jake odborne fi. jsi to daval.
1) pokud neudelali laser fix muez byt mrtva optika
2) chce to specifikovat jaky mas typ PS2
3) muze byt u nich chybna instalace

1) opravdu nevím jestli dělali laser fix
2) typ je 70004
3) instalaci provedla firma,která má zde velkou reklamu viz nahoře.sk (jen abych třeba nedělal reklamu)

Nechci tady prezentovat firmu jako špatnou to rozhodně NE!!!!!!!!Jsou tady na ni jen samá pozitiva(aspoň co jsem se tady tak trochu díval),tak proto jsem svěřil tu montáž jim.Jen jsem se chtěl dozvědět něco víc o problému který mě nastal.Nerozumím totiž tomu proč mě hry přes Swap hrály ale po instalaci čipu MODBO se jejich nahrávání nedaří.
Cituji odpověď:
Vzhladom na dost znacne opotrebenie je citanie len na cca 80%. Pri novych a cistych diskoch to nie je problem, ale pri poskodenych je nacitavanie stazene a pomalsie.
Odporucam kvalitne a ciste disky (verbatim) aby nedoslo k poskodeniu optiky pretazenim.

Používám pouze DVD Verbatim a disky nenesou známky poškození.Jsou to skoro nové zálohy.80-ti% načítání by nemělo mít vliv na velmi lehké optřebení DVD záloh.
Samozřejmě že to chci pořešit i přes tu firmu a ne jen zde,tady mě opravdu jen zajímá co bude ještě zapotřebí,aby se na PS-ce dalo hrát
kokin
Beginner
Beginner

Příspěvekod Arnie_one v 14 úno 2008, 10:05

Tak u typu 70004 se nedivim, tam uz opravdu muze dosluhovat optika, proto jsem se na to ptal. WISOFT je 100% takze montaze na urcite v poradku. Vymen optiku a vse poslape jak ma.
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod kokin v 17 úno 2008, 22:38

Tak nerozumím tomu jak to teda je.DVD hry na PS2 fungl nové to nebere a ani zálohy ale CD staré doškrábané ano (hry na PS1) .Zkoušel jsem tam i filmy na DVD i na CD a nic nenačte (orig. i zálohy).Jen jedna jediná hra která se dá hát z 20-ti her.Vše páleno rychlostí 2x použité disky pouze Verbatim DVD-R i DVD+R.
kokin
Beginner
Beginner

Příspěvekod lostsoul v 18 úno 2008, 06:46

je to známka toho že Laser jde do kytek....
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Zpět na PS2: Hardware