Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Problém s čtením DVD

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod starosta v 23 říj 2006, 11:39

Ze shori laser, tomu verim, ale ze shori chip jsem jeste neslysel.

Arnie_one píše:tak to je super nechat si dealt takovou opravu :) za ty prachy bys mel starsi PS2 SLIM. Jiank na game paradise sem neslysel tu nejlepsi chvalu dostal sem PM od cloveka z nickem SEVEn, kterej prave ma spatny skusenosti, po tydnu mu od nich zhorel ICE chip i s laserem ,tak to nebude to pravy orechovy, ale tezko rict je to jeden clovek.
starosta
starosta
Beginner
Beginner

Hotovost: 142.60 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod starosta v 23 říj 2006, 11:42

Oranzovy pasek nema s pohybem nic spolecnyho! Ten nenatirej.
V 99% je to laser, je zaprasenej. Kdyz ocistis horni cocku, tak piod krytem je jeste jedna. Tam toho byva taky dost. Ale vetsinou je tem laser kaput nebo odchazi. Taky se da jeste pridat na citlivosti trimry, ale to uz bych kazdymu nedoporucoval, pac si to muze lehko odpalit uplne.

HAck píše:Sakra já to tušil že to dělá ten oranžový pásek.Tak já to zkusím natřít tou indulonou.Doufám že tím nic nepokazím :)
starosta
starosta
Beginner
Beginner

Hotovost: 142.60 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod HAck v 23 říj 2006, 12:54

Já vím já vím,natřel jsem ty koleje a začalo mi to dělat bordel jak něco.Před tím to bylo docela v poho no a tedka se to celé posralo,no za zkoušku to stálo
HAck
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 3 krát

Příspěvekod Nic.Nebude v 23 říj 2006, 23:48

starosta píše:Oranzovy pasek nema s pohybem nic spolecnyho! Ten nenatirej.
V 99% je to laser, je zaprasenej. Kdyz ocistis horni cocku, tak piod krytem je jeste jedna. Tam toho byva taky dost. Ale vetsinou je tem laser kaput nebo odchazi. Taky se da jeste pridat na citlivosti trimry, ale to uz bych kazdymu nedoporucoval, pac si to muze lehko odpalit uplne.

Dle chrceni lze soudit ze je zavada ciste mechanicka. proto ma rada...
Nic.Nebude
Ordinary User
Ordinary User

Dostal poděkování: 4 krát

Příspěvekod Nic.Nebude v 23 říj 2006, 23:58

HAck píše:Já vím já vím,natřel jsem ty koleje a začalo mi to dělat bordel jak něco.Před tím to bylo docela v poho no a tedka se to celé posralo,no za zkoušku to stálo

Hruzne chrceni bylo zpusobeno opotrebovanim teto soucastky a naslednem drhnuti o sroubovici.
Obrázek
Pokud jsi natrel pouze tato mista, nemohlo se nic stat. Natrit, parkrat po tom prejet laserem. Tim nezpusobis nic jineho,nez ze laser lepe klouze.
(btw. zkus si kapnout indulonu na list papiru a za tyden se na ni podivat. Vubec nic se nestane. Je furt stejne velka, mastna a max zaprasena.
Obrázek
Co ti presne na nejvic chrci?
Nic.Nebude
Ordinary User
Ordinary User

Dostal poděkování: 4 krát

Příspěvekod Arnie_one v 24 říj 2006, 06:25

starosta píše:Ze shori laser, tomu verim, ale ze shori chip jsem jeste neslysel.

Arnie_one píše:tak to je super nechat si dealt takovou opravu :) za ty prachy bys mel starsi PS2 SLIM. Jiank na game paradise sem neslysel tu nejlepsi chvalu dostal sem PM od cloveka z nickem SEVEn, kterej prave ma spatny skusenosti, po tydnu mu od nich zhorel ICE chip i s laserem ,tak to nebude to pravy orechovy, ale tezko rict je to jeden clovek.

Tak ted to slysis, stalo se to z klubu i BITSKULLovi, zacaloval optiku a mod chip vymenil zdarma. Optika mu jela snad jenom 6 mesicu. (zrejem to neni casty jev, tezko rict, jak byl namontovan chip, kolem toho muze byt vice okolnosti)
Jinak jedna se o stranku, ktera se tu jiz zminovala !!!
Arnie_one
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

Hotovost: 21,271.86 PSM
Dostal poděkování: 13 krát

Příspěvekod Tom ass v 25 črc 2008, 11:58

Mam podobny problem, koupil jsem si od jednoho typka hru Mercenaries, hru jsem strcil do mechaniky a slysel jsem to klasicke chroustani,ktere provazi zniceny laser-moje PS2 slim je uz po 1 oprave laseru, hra se s timto zvukem zapne a je pomala (priznaky odchazejici optiky,to uz jsem tady nejmene dvakrat nasel),cd jsem odnesl do opravny,za tyden mi ho vycistili a zmenilo se jen to ,ze ted se mi spustila kampan ne jen hl.nabidka. Celkove je hra desne pomala a po 5 min. se mi uplne sekne takze to musim vypnout. Pisu sem proto,ze ostatni hry (SW:battlefront 2,Burnout Dominator,Medal of honor aj.) hraji uplne v pohode...
Tom ass
Rookie
Rookie

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod MichalGut v 12 říj 2008, 19:38

Hosi prave jsem na to kapnul.. mel jsem uplne stejny problem, mam ps2 slim a pouzivam swap magic. Nesli mi nejake (palene) hry , priklad mercenaries 2. cetl jsem prispevky a rekl jsem si ze oddelam kryt, zapnu bez krytu a kouknu se co to tam teda chrci a nic se nedelo hra normalne slapala tak jsem koukl na ryt to toho miasta co by tam mohlo drhnout... a ono zaslepka, ktera drzi tu pacicku co zastavuje CD.PS 2 u nejakych velkych her cte z disku uplne na kraji kde je prave ona zminovana zaslepka. Tak jsem ji skratil a jelo to. Tak doufam ze vam to pomuze a me pribydou nejaka thx.
MichalGut
Rookie
Rookie

Příspěvekod futyori v 13 říj 2008, 07:20

to Tom ass:
ako rychlostou mas napalovanu hru? ps2 su dost citlive na rychlost napalovania a media. napalovanie by malo byt max 4x rychlostou. o type media su rozne nazory. ja osobne pouzivam verbatim -R a nemal som problem zatial ani u jednej hry.
futyori
PS Konzultant
PS Konzultant

Hotovost: 29,536.04 PSM
Medaile: 1
Medaila za pomoc PlayStation (1)
Dostal poděkování: 45 krát

Příspěvekod mattys v 14 říj 2008, 15:15

Ahoj chci se zeptat mám SWAP 3.6 měli jsme staré,teď máme asi měsíc nový DVD SWAP3,6.Chci se zeptat zničeho nic děckám přestalo načítat SWAP DVD ale CD načítá normálně.DVD-Video načítá taky normálně.Nenapadá někoho čím by to mohlo být? :oops:
mattys
Beginner
Beginner

Příspěvekod Tom ass v 31 říj 2008, 09:24

Ja si kupuju jen origos hry, s palenejma nemam zkusenosti.. Ale jestli myslis rychlost cteni disku, mam standartni,jestli si rozumime :)
Tom ass
Rookie
Rookie

Příspěvekod futyori v 31 říj 2008, 09:39

myslel som si, ze mas chip, ale podla toho, co popisujes ti to robi s original hrami. aky mas model (SCPH-xxxxx)?
futyori
PS Konzultant
PS Konzultant

Hotovost: 29,536.04 PSM
Medaile: 1
Medaila za pomoc PlayStation (1)
Dostal poděkování: 45 krát

Příspěvekod Tom ass v 01 lis 2008, 16:40

Model SCPH-70004 ...
Tom ass
Rookie
Rookie