Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

problém se SONY MEMORY CARD 32MB

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod prdCZ v 09 lis 2006, 21:33

zdarec, koupil jsem si originální SONY memory card 32 MB ale PS2 ji vůbec nevidí. Je nějaká možnost jak ji přeformátovat nebo něco podobnýho než ji budu reklamovat? Nechce se mi čekat měsíc než se reklamace vyřeší (jinou kartu nemám) takže chci vyčerpat všechny možnosti jak se ji pokusit oživit
prdCZ

Hotovost: Locked

Příspěvekod jaja99 v 09 lis 2006, 22:02

Bud som malo informovany alebo nemas ORIGINAL SONY vyrobok. Mylim, ze to bude ta druha moznost. Ked mas SLIM konzolu, budes s nou mat len same problemy. Vymen si ho za ORIGINAL SONY, t.j. 8MB kartu. Radsej mat 2ks 8MB kariet, ako mat problemovu kartu od inych vyrobcov.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,370.85 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod killl v 09 lis 2006, 22:13

Já jsem na tom stejně, taky jsem 32MB kartu od Sony ještě neviděl. Je to tak, jak píše jaja99, pokud ta karta není originál Sony, tak s tím můžeš mít problémy...
Obrázek
killl
VIP
VIP

Hotovost: 24,728.07 PSM
Dostal poděkování: 55 krát

Příspěvekod prdCZ v 09 lis 2006, 22:29

jj, vím o tom že noname karty dělají problemy a proto jsem vzal tuhle. Nikde jinde jsem o original 16 nebo 32MB kartě neslyšel ale tahle vypadá že od SONY je
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=580
, co myslíte? četl jsem o nějakým softíku na formátovaní, nevíte jak se jmenuje a nebo ještě líp, kde ho najít?
prdCZ

Příspěvekod jaja99 v 09 lis 2006, 23:20

Nechcem ta sklamat, ale na obrazku nie je 32MB SONY karta, ale asi 8MB. Teda obrazok nezobrazuje realnu kartu. Predsa tu kartu mas doma, nie? Tak sa pozri, kto je vyrobcom. Prikladam ti zoznam originalneho prislusenstva k PS2, ale aby sa nedalo spukulovat, ze ku nam sa to nemusi dovazat (teda ze v zahranici su take karty a u na snie), rovno ti tu dam odkaz na ofiavialnu stranku pre USA. Ked uz tam nemaju 32MB karty od Sony, tek uz neviem. Ale sa pozri sam:
http://www.us.playstation.com/PS2/Accessories

Teda suma-sumarum nemas ORIGINAL kartu a tym padom budes sa iba trapit. Kup si 8MB kartu a budes mat pokoj (nie stale ten vacsi je aj ten lepsi - dievcata ti to potvrdia...).
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)

Příspěvekod prdCZ v 09 lis 2006, 23:31

echcem ta sklamat, ale na obrazku nie je 32MB SONY karta, ale asi 8MB. Teda obrazok nezobrazuje realnu kartu. Predsa tu kartu mas doma, nie? Tak sa pozri, kto je vyrobcom. Prikladam ti zoznam originalneho prislusenstva k PS2, ale aby sa nedalo spukulovat, ze ku nam sa to nemusi dovazat (teda ze v zahranici su take karty a u na snie), rovno ti tu dam odkaz na ofiavialnu stranku pre USA. Ked uz tam nemaju 32MB karty od Sony, tek uz neviem.

Nojo, ale ta má vypadá stejen (myslím obal), jen pod logem SONY je ještě těch 32MB. Navíc na kartě samotné je vyraženo SONY a typ SCPH-10020, to teda fakt nechapu..každopadně mě to docela s... A co ten formatovací soft, neznáš? Třeba pomůže :(
prdCZ

Příspěvekod prdCZ v 09 lis 2006, 23:38

jo a ještě jsem si všiml jedný nesrovnalosti. Na obale je typ SCPH-10050 u/97034 a Made in Japan, ale karta je SCPH10020 a Made in China...tak to bude asi nějaká čínská napodobeninka co ale fakt vypadá jak orig. SAKRA
prdCZ

Příspěvekod killl v 10 lis 2006, 00:17

SCPH-10020 je normální 8MB karta od Sony a SCPH-10050 na oficiálních stránkách nikde není.

Ale našel jsem toto:

SONY (32MB) Memory Card for all PS2 Models, including PS2 Slim.
Increase your memory to 32MB. With four times the capacity of original 8MB memory card you can save more games on this card.
This is NOT an expansion card! It works the same as the original 8MB memory card.
Original Sony Brand
SCPH-10050 U/97034

Obrázek

Tak já nevím :?
Obrázek
killl
VIP
VIP

Příspěvekod prdCZ v 10 lis 2006, 00:21

nojo to je přesně ona
prdCZ

Příspěvekod zetk v 10 lis 2006, 00:46

kdyz si date tenhle nahled
http://www.wisoft.sk/index.php?page=obchod2&os=ps2&ss=ps2_pk

tak je tam fakt napsane "SONY 32MB Memory card",ale asi to bude opravdu jen naka cinska napodobenina nebo neco takoveho...
Pro nejpohodlnější stahování z linksave.in, jen vložte linksave link do JDownloaderu a ten stáhne všechny soubory automaticky.

PSX SCPH-7502 / Microchip
PS2 SCPH-75004 / iceCHIP3+Summ0ne's fix
GC DOL-001 / qoob SX

Obrázek
zetk
VIP
VIP

Hotovost: 20,785.14 PSM
Dostal poděkování: 43 krát

Příspěvekod killl v 10 lis 2006, 00:49

Na žádných oficiálních stránkách SCPH-10050 není a tak jsem se kouknul i na japonskou playstation stránku a ti mají pod označení SCPH-10050 toto:
Obrázek

Tak že to bude vážně nějaká napodobenina :?
Obrázek
killl
VIP
VIP

Příspěvekod prdCZ v 10 lis 2006, 00:59

A o softu na přeformátování fakt nikdo nevíte?
prdCZ

Příspěvekod jaja99 v 10 lis 2006, 01:25

Pozri sa do sekcie stahuj/software. Inak ti uz nepomozem.

P.S. Je to presne taky pripad, ako ked prisli za mnou s jednou (akoze) Sony kamerou, aby zistili cenu. Na kamere bolo ine oznacenie ako na spodnom stitku a ani napis Sony nebol po pismenkach (original), ale iba lacka umelina z trhov. Uz v Cine asi nevedia ako predat svoje smejdy, tak napodobnuju original vyrobky. Ale pozor! Toto uz je trestny cin! Tiez je porusene obchodne pravo, mal by si kartu vratit. Ked kupujem smejd, tak viem ze mam smejd (lacny a hotovo). Ale ked kupujem original znacku, tak chcem aj original znacku. Mas jednoznacne pravo na odstupenie od zmluvy, teda na vratenie penazi (a myslim, ze ani nebude majitel nic namietat...). Tolko teorie, ale ked ti to tak vyhovuje, tak si zhanaj soft...
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Příspěvekod petuna v 10 lis 2006, 07:34

prdCZ píše:A o softu na přeformátování fakt nikdo nevíte?

Na přeformátování MEMORY CARD doporučuji soft jménem AR MAX. Vždy mi pomohl.
petuna
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 8,281.16 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod prdCZ v 10 lis 2006, 09:45

jaja99 píše:Pozri sa do sekcie stahuj/software. Inak ti uz nepomozem.

P.S. Je to presne taky pripad, ako ked prisli za mnou s jednou (akoze) Sony kamerou, aby zistili cenu. Na kamere bolo ine oznacenie ako na spodnom stitku a ani napis Sony nebol po pismenkach (original), ale iba lacka umelina z trhov. Uz v Cine asi nevedia ako predat svoje smejdy, tak napodobnuju original vyrobky. Ale pozor! Toto uz je trestny cin! Tiez je porusene obchodne pravo, mal by si kartu vratit. Ked kupujem smejd, tak viem ze mam smejd (lacny a hotovo). Ale ked kupujem original znacku, tak chcem aj original znacku. Mas jednoznacne pravo na odstupenie od zmluvy, teda na vratenie penazi (a myslim, ze ani nebude majitel nic namietat...). Tolko teorie, ale ked ti to tak vyhovuje, tak si zhanaj soft...

no ale když už něco koupím v kamenným obchodě kde si myslím že o tom mají slušný přehled a všechno vypadá jako originál tak už fakt nevím..to aby si to člověk rovnou objednával u výrobce

zkusím ten formát a když se to bude nějak cukat reklamuju a nechám ji vyměnit za 8MB originál
prdCZ

Další

Zpět na PS2: Hardware