Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Prosim POMOC Hry mam černobílé

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod coolmen v 24 dub 2008, 08:27

Ja som mal tiez problem,ze mi NTSC hry sli ciernobielo.Tak som si kupil z Wisoftu RGB kabel a pripojil k mojej 15rokov starej telke a vsetko fici ako ma :) V manuale k tejto TV bolo pisane,ze NTSC modul nie je zapojeny,ale cez RGB to ist musi :) Takze staci zmenit TV a vsetko pojde ako ma...
coolmen
Exdonator
Exdonator

Hotovost: 10,185.30 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Dejv.{cz} v 01 kvě 2008, 22:16

Já mám opačný problém. NTSC hry mi jdou černobíle a PAL normálně. U NTSC když u SWAPU 3.6 přepnu VIDEO: PAL tak to jde barevně ale dole je velký pruh a u některých her se v ukazcích seká zvuk.

V mém případě to vyřeší taky ten RGB KABEL???? (Jinak já mám z PS2 Slim jak anténí výstup přes antenu přímo do TV nebo potom ještě jeden kabel zakončený třema cincema ale protože v TV (staší samsung) mám jen scart tak mám redukce z těch 3 ciccu na scart. Takže to asi neni to pravé ořechové.) Mohl by mi někdo 100% říct jestli to s tim RGB kabelem pojede ???

Někde jsem našel také : NTSC to Pal Konventor. Vyřeší to muj problém???? Má s tim někdo zkušenost???

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
PS2 NTSC to PAL VMode XChanger converts an NTSC PS2 ISO into a PAL playable ISO.
http://rapidshare.com/files/47111955/PS2.NTSC.to.PAL.VMode.XChanger.zip.html

Hotovost: 63.30 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod jaja99 v 01 kvě 2008, 22:29

to Dejv.{cz}: ano, kabel RGB je prave stvoreny pre tv so SCRAT vstupom. Otazka je iba to, ci vo vnutri tv je vsetko zapojene ako ma byt (lebo uz aj s tymto som sa stretol, bohuzial). Nie kazdemu pomoze rgb scart, i ked je to najlepsie riesenie v takychto pripadoch. Urcite nedoporucujem vselijake debilne pal/ntsc konvertory. Ked uz rgb kabel nepomoze, jedina vec ostava - poriadny televizor (napr. z bazaru nejake Sony).
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,370.85 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod coolmen v 02 kvě 2008, 07:35

Suhlas s jaja99 - ja som poskusal vslijake NTSC-PAL konvertory a kadejake podobne sofy,ale nikdy sa mi nepodarilo to spustit normalne = vzdy bola len ciera obrazovka..RGB kabel by mal pomoct, ale je fakt, ze musi byt scart v TV PLNE zapojeny, to znamena,ze musi mat podporu na RGB vstup...Inak ja mam TV, ktora ma uz cca 15 rokov a ide mi to v poho..Treba sa pozriet do specifikacie TV, ci ma RGB vstup cez scart zapojeny..
coolmen
Exdonator
Exdonator

Hotovost: 10,185.30 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Nanaki v 02 kvě 2008, 08:21

Samozřejmě, vždy je možné použít HW převodník. Ten půjde také vždycky.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Předchozí

Zpět na PS2: Hardware