Viem ze sa to tu uz vela krat preberalo ale nejak som nenasiel odpoved na moj problem.
Moja slimka jednoducho neberie zalohy PSX hier (PS2 slapu bezchybne).
Je potrebne nieco nastavit pripadne stlacat atd aby ich vedelo nacitat?
Optika ani nic podobne to nieje na 100% konzola ma len 3 dni ma scph 90004 CB
chip je v nej len 1 den konkretne modbo 4.0
"Z" pripojene nie je chip montoval modder nie ja
Skusal som po vlozeni a spusteny konzoly aj 2x reset ako uvadza manual ale bezvysledne aj po niekolkych pokusoch
skusil som aj najskor vlozit psx hru a potom zapnut konzolu + 2x reset
aj zapnut konzolu vlozit psx hru a potom 2x reset a stale nic vedel by mi niektoporadit kde je problem?
edit "dakujem za zlucenie prispevkov rad by som pouzil THANK ale neviem kto to ma na svedomi

"
edit: takze problem vyrieseny pokial by niekto na toto narazil staci par krat vypnut a zapnut konzolu prdrzanim tlacidla vypnutia vlastne ked sa dlhsie pri zapinani podrzi vypne sa konzola sama potom staci konzolu zapnut bez psx cd vlozit ho dnu a zavriet dvierka ak hru nenacita otvorit cd 2x reset nehat nacitat ps2 menu a cd zavriet ak nejde na prvy pokus zas otvorit a zas 2x reset maximalne na 2x psx hra chyti a ide no vyskytol sa dalsi problem na spodu obrazovky mam nepekny cierny pas nema niekto nejaku radu ako natiahnut obraz aby bol pekne cely?
edit: takze opat k veci v prvom rade sa ospravedlnujem za spam ktory tu prevadzam
presiel som si este par krat forum a problematiku psx hier na konzolach ps2 a dosiel k zaveru
ze aj na to je tu odpoved a to ze hry ktore mi sposobuju ten cierny nepekny pas su pravdepodobne v ntsc
takze nema vyznam tuto vec riesit nakolko TV ktore mam ma automaticku detekciu signalu ale pravdepodobne to sposobuje hra samotna
v spolupraci s pal konzolou a teda nema vyznam to tu nejak rozmazavat takze neham na kompetentnych ci tento moj spam premazu alebo nie
edit smindek: nabudúce ak budeš písať príspevky v krátkom slede po sebe stačí ak použiješ funkciu Upravit