Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

redukce PC usb ovladace na PS2 ???

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod prdCZ v 14 zář 2006, 18:48

Zdravi všechny, nevíte jestli se dá koupit a případně i kde a za kolik redukce z PC USB na ovladač k PS2 ?? Mám měsíc starý Logitech Rumblepad 2 na PC, je super a chtěl bych ho připojit k PS2.
prdCZ

Hotovost: Locked

Příspěvekod bitskull v 15 zář 2006, 08:57

Obracene tj. z PS2 na PC se vyskytuji docela bezne, ale takovouhle redukci sem jeste nikde nevidel.
bitskull

Příspěvekod killl v 15 zář 2006, 13:43

bitskull píše:Obracene tj. z PS2 na PC se vyskytuji docela bezne, ale takovouhle redukci sem jeste nikde nevidel.

Jj, Já jsem taky nic takovýho neviděl. Z Playstation 2 na PC, to jde, to je jasný. Jde taky připojit PC klávesnice a PC myš připojená pře PS/2 k Playstation 2. Ale toto...:?
Obrázek
killl
VIP
VIP

Hotovost: 24,728.07 PSM
Dostal poděkování: 55 krát

Příspěvekod prdCZ v 15 zář 2006, 17:08

killl píše:
bitskull píše:Obracene tj. z PS2 na PC se vyskytuji docela bezne, ale takovouhle redukci sem jeste nikde nevidel.

Jj, Já jsem taky nic takovýho neviděl. Z Playstation 2 na PC, to jde, to je jasný. Jde taky připojit PC klávesnice a PC myš připojená pře PS/2 k Playstation 2. Ale toto...:?

No přesně, z PS2 na PC to jde ale když je to potřeba obraceně tak nic není..a přitom si myslím že z tech. hlediska to problém přece být nemůže. Fakt se mi nechce kupovat PS2 ovladač když mám vlastně to stejný a možna i kvalitnější na PC..jenže jak to tak vypada tak asi budu muset :-( :evil:
prdCZ

Příspěvekod jaja99 v 15 zář 2006, 18:14

Z technickeho hladiska to az take jednoznacne nie je! Ide o to, ze PS2 ma pevne dany system hardware/software a k nemu sa vsetko "priposobuje". Ale PC si "prisposobis" softwarom a ovladacni, teda teoreticky vies vsetko k nemu pripojit.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,298,370.85 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod prdCZ v 15 zář 2006, 18:22

jaja99 píše:Z technickeho hladiska to az take jednoznacne nie je! Ide o to, ze PS2 ma pevne dany system hardware/software a k nemu sa vsetko "priposobuje". Ale PC si "prisposobis" softwarom a ovladacni, teda teoreticky vies vsetko k nemu pripojit.

..tak v tom máš asi pravdu, tohle mě nenapadlo :(
prdCZ

Příspěvekod Leitlik v 03 pro 2008, 15:43

Už to jsou dva roky, nedělá se náhodou už něco ?? Mám ten samej ovladač, ale navíc bezdráťák a jsem s ním na PC celkem spokojenej. Nevíte někdo, jestli už neexistuje nějaká přechodka !? :?
Obrázek
Leitlik
Beginner
Beginner

Hotovost: 140.90 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Zpět na PS2: Hardware