Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Repasování

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Sheva v 20 pro 2008, 14:57

Ahoj, repasovali jste si někdy něco na PS2??
Já se vám musím pochlubit že já(ikdyž se strejdou) jo, dávaly jsme doprovozu dualshock2 který měl naběháno už několik desítek her :D , spravovaly jsem tam levou analogovou páčku, sekalala se špatně reagovala atd. tak sme to vyřešily tím že sme vzaly ovladač s PS1 rozebraly vyndaly jsme mechynismus a přiletovaly jsme ho do PS2 ovldadače a ovladač šlape jako novej, ještě sme tam z jedničkového vyměnily gumičky na R1 a R2 už byly vymačkané. Páčka má menší vůly což třeba využiji při fotbale.....už jeto asi rok možná 2 a ovladač pořád šlape a toho mám asi 5-6 let když sem ho dostal k PS2. Tak by mě zajimalo co jste si Vy dělaly na PS2.
Obrázek
PS3 Slim 120GB
BD: Crysis 2, Battlefield: Bad Company 2 PSN: inFamous, Dead Nation, Wipeout HD+Fury, Ratchet & Clank: Quest for Booty
Sheva
Exdonator
Exdonator

Hotovost: 288,958.45 PSM
Dostal poděkování: 11 krát

Příspěvekod ivan69 v 21 pro 2008, 11:51

Já jsem si spravoval pravou analogouvou páčku na dualshocku.Na jednom ovladači přestali fungovat kolečko, čtverec a křížek a na druhým výše zmiňovaná páčka. Tak jsem tu páčku přendal. Bylo to docela sranda až na to, že jsem si musel kvůli tomu koupit pájku a odsávačku cínu.Ale stejně by mě zajímalo čím to tak asi může být, že mi tam přestali fungovat jen ty tři tlačítka. Rozebírání zdar.
ivan69
Beginner
Beginner

Hotovost: 5,065.95 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Sheva v 21 pro 2008, 12:13

mno já osobně moc trojuhleníček nepoužívám. nebo spíš hry ho vyžadují minimálně.....
Obrázek
PS3 Slim 120GB
BD: Crysis 2, Battlefield: Bad Company 2 PSN: inFamous, Dead Nation, Wipeout HD+Fury, Ratchet & Clank: Quest for Booty
Sheva
Exdonator
Exdonator

Hotovost: 288,958.45 PSM
Dostal poděkování: 11 krát

Zpět na PS2: Hardware