Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

SCPH-30004R a podpora volantu HAMA Racing Wheel 4in1

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Romanescu v 06 led 2008, 17:35

Zdravím fórum, páni má niekto skúsenosť s týmto volantom? Totiž konkrétne na tomto type konzoly (v5 alebo v6- neviem aká je tam doska zatiaľ som to nerozoberal) je problém s týmto volantom pretože absolútne nereaguje ako keby bol bez napájania. Nereagujú ani tlačítka a nesvieti ani zelená LED na volante. Pritom s inými verziami konzol je všetko OK skúšal som asi tri PS2-ky takže vadný nie je. Nie je to samozrejme Logitech ale pre začiatočníka (malý chlapec) v rámci ,,chytenia do ruky,, to stačí a je to lepšie ako štandardný ovládač. Výrobca uvádza že je univerzálny pre viacero herných konzol a je možné ho používať aj s PC čo som skúšal a je to OK. Táto SCPH-30004R nie je čipovaná a inak funguje bez závad. Štandardný joypad reaguje korektne. Takže buď ho táto konzola nepodporuje (starý firmware?) alebo je tam nejaká iná nekompatibilita, neviem. Neriešil už niekto?
Romanescu
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Romanescu v 10 led 2008, 00:44

Tak som sa dnes konečne k tomu dostal a otvoril konzolu. Doska je GH-013 takže v4 a nie v5,v6 ako som si myslel (hoci je to SCPH30004R). Samozrejme chýbalo 8V... V podstate som to viac menej predpokladal pretože po pripojení sa volant choval ako bez šťavy. Na doske je 8V stabilizátor IC414 napájaný z 12V vetvy cez poistku PS009 (S7-0,7A)- bola vadná. Stabil je OK a takisto aj cesta po konektor (nič zvodové som nenašiel) takže predpokladám, že tam pravdepodobne niekto dal asi vadný ovládač (motory?) ktorý preťažil stabil. V predchádzajúcom príspevku som uviedol, že štandardný ovládač funguje ako má ale nebolo to celkom tak za čo sa ospravedlňujem. Zabudol som v tom zhone otestovať či ide vibrovanie... na tejto konzole.
Romanescu
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PS2: Hardware