Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Swap magic- záslepky

Diskuse o hardware ze světa PS2 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod chureek v 21 pro 2006, 14:12

jj, já vím, menu naběhne, prohodím placky a odkliknu load program. já jenom nevím jak je to se záslepkama na 77004, tak to mám ošetřené jak jsem psal dříve. Teď zajedu ke známému a půjčím si nějaké smaženky a zkusím...

potřebuji si ověřit, že mi to funguje...

FUNGUJE....

černá PS2 Slim 77005 - jedu Swap Magic + brčko-hack - a všechno běží jak má (i ta FFX)

Bylo to jenom zaslepit poslední podpantový senzor - docela pakárna, jenom bych chtěl vědět, jestli koupím Magic Keys 2 jestli mi to bude i nadále fungovat...
chureek
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 1,111.80 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod 5h1nj1 v 21 pro 2006, 23:01

Jen ze zvedavosti: Kdyz ti to funguje, proc chces ted kupovat zaslepky? O_o
Fungovat pochopitelne budou, nejhorsi cast je ovsem prave usadit tu podpantovou zaslepku (at uz original, nebo brcko/cokoliv jineho) aby to bylo fukcni. Pokud uz to tedy jednou nejak funkcni je, byl by docela masochismus se do toho znovu poustet.
5h1nj1
VIP
VIP

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod Ravven v 22 pro 2006, 21:27

Ahoj kluci strasne vas prosim nejaky navod na ty brcka mocc prosim !!! nebavi me porad parit jen origos:(
Obrázek
Ravven
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 3,977.45 PSM
Dostal poděkování: 5 krát

Příspěvekod 5h1nj1 v 23 pro 2006, 00:56

Mrkni do tohoto topicu, pripadne se tam zkus i dal ptat:

viewtopic.php?t=2218&highlight=br%E8ka

Uvedomujes si, predpokladam, ze jen brcka nestaci a potrebujes koupit Swap Magic? Ne pro kazdeho jsou tyhle veci samozrejme, tak jen pripominam.
5h1nj1
VIP
VIP

Příspěvekod Lasser v 05 led 2007, 21:47

Já jsem si kupoval Swap Magic 3.8 Coder+záslepky u http://www.hypershop.cz.Po nějakým to dni mi to přišlo záslepka C byla dobře naohýbaná a tak jsem se na to vrhnul.Prvně jsem tam dal ty dvě lehčí záslepky za pomocí pinzety a potom jsem si zapnul konzoli PS2 Slim 70004>různě jsem pohyboval se záslepkou dokud konzole trochu zaznamenala posunemlaseru na načítání DVD potom ji stačilo přilepit tak aby zahnute menší části(ty blíž nalepce) zasahovali do hran PS2 a přilepil.
Můžu zavírat poklop,což hypershop podle informací na tento produkt neumožnoval aPS2 mi jede bez sebemenšího problému.Tento postup zásleky C je složitý jen v tom,že když si odlepíte od lepící části záslepky folii tak jse vám při dotyku s PS2 ihned přilepí a je docela těžke odlepit ji-protože jsem třeba PS2 zaznamenalo že je čidlo deaktivní ale při přilepení stačí trochušoupnout rukou a máte záslepku úplně někde jinde než jste chtěli :!:
Takže hlavně pevnou ruku,chce si to trochu pohrát,ale měl jsem toudělané zhruba 15 minut :)
Lasser

Hotovost: Locked

Příspěvekod 5h1nj1 v 05 led 2007, 22:43

Lasser píše:Já jsem si kupoval Swap Magic 3.8 Coder+záslepky u ***censored***.

Linky davej do "code", kdyz uz je musis davat.

Můžu zavírat poklop,což hypershop podle informací na tento produkt neumožnoval

Ano, tuto informaci udava hypershop nespravne.

Tento postup zásleky C je složitý jen v tom,že když si odlepíte od lepící části záslepky folii tak jse vám při dotyku s PS2 ihned přilepí

Nejen v tom. Kdybys jich delal vice, zjistil bys mozna, ze zaslepka skutecne prijde v nekterych pripadech spatne naohybana a je treba to opravit, coz bez predlohy neni uplne proste. Take se zaslepky delaly s nekolika druhy lepidel (se spatne nanesenym, ci vyschlym) a oboustrannych lepicich pasek, z nichz nektere sly lepit lepe, nektere PODSTATNE hure. Je to proste trochu loterie. Nekdy to je za pet minut, nekdy se i po nekolika hodinach nedari (zaslepka chvili funguje, pak se posune, vyskoci...). Proste legrace.

Jinak samozrejme gratuluji k uspesne instalaci. :)
5h1nj1
VIP
VIP

Příspěvekod lucie78 v 02 říj 2008, 19:04

mohl by mi prosím někdo poslat návod na magic key 3 mám 77004 a všechny návody ukazují uplně jiný součástky než jsem dostal já děkuju předem
Obrázek
lucie78
Rookie
Rookie

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod ReMusiCZ v 12 říj 2008, 19:25

Když budu mít v konzoly ty záslepky, tak to bootovaci CD a DVD musi bejt origo nebo muzou bejt paleny?
ReMusiCZ

Hotovost: Locked

Příspěvekod smindek v 12 říj 2008, 19:36

Swap Magic aby si ho mohol použiť k čomu je určený potrebuješ ORIGINAL.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,743.39 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Předchozí

Zpět na PS2: Hardware