Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Action Replay Max

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod hicas v 19 kvě 2007, 21:14

Schánim nejnovější verzi MAXu nezná někdo odkazy na něj?
hicas

Hotovost: Locked

Příspěvekod klimt v 20 kvě 2007, 09:03

Myslíš databáze? Nebo programu?
klimt
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod whiscool v 20 kvě 2007, 18:23

Ja mam action replay max 10 a su tam cheaty len na stare hry potreboval by som action replay max s najnovsimi cheatmy
whiscool
Rookie
Rookie

Hotovost: 56.55 PSM

Příspěvekod Ufon v 20 kvě 2007, 20:11

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://uk.codejunkies.com/codes.asp?c=GB&cr=GBP&cs=L&r=1&l=1&p=13
Obrázek
Ufon
VIP
VIP

Hotovost: 1,000.00 PSM

Příspěvekod toonnyy v 20 črc 2007, 10:07

Připoj PS2 k netu,já používám Router,po spuštění Action Replay Ti hned vyskočí hláška,že je dostupný připojení k netu,jestli chceš provést aktualizaci.Dej Ano,program stáhne nejnovější kody a uloží je na MC.Není potřeba žádné nastavování pžipojení (IP,DNS atd.).Pak se ty nově stažený kody objevý v Action Replay,já je pak ještě kopíruju na Flashdisk a zálohuju do PC.Funguje to perfektně,včera jsem aktualizoval,a mám konečně kody na Laru Anniversary-a samozřejmě plno dalších novejch :)
toonnyy

Příspěvekod Tomek v 20 črc 2007, 22:53

Pro ty, kdo nechtějí zatěžovat memorku, nebo mají starší PS2, bez napojení na net, nabízím možnost stáhnout si Image MAXe s nejnovějším CodeListem. Stačí vypálit jako Image (obraz disku).
První Image je s CodeListem č. 1739 ze dne 19.7.07, je pro hry v PAL a stáhnete ho tady:
http://rapidshare.com/files/44066555/AR_MAX_CodeList_1739-UK-19.7.07.rar.html

Druhou verzi MAXe neseženete v podstatě nikde. Máte-li evropskou verzi konzole (jaká koliv), MAX Vám otevře VŽDY automaticky CodeList obsažený na CDčku a to pouze PAL, přestože orig.CDčko obsahuje i kódy na NTSC. Máte-li hru a nebo kopii v NTSC, nemáte šanci na evropské verzi konzole otevřít CodeList pro hry v NTSC. Vypálením a rozjetím tohoto druhého Image se Vám zobrazí na evropském stejšnu CodeList s kódama pro hry v NTSC.
Druhé Image je s CodeListem č. 1739 ze dne 19.7.07, je pro hry v NTSC a stáhnete ho tady:
http://rapidshare.com/files/44069012/AR_MAX_CodeList_1739-US-19.7.07.rar.html

Pro toho, kdo by si chtěl sám "vyměnit" v Image CodeList za nový, aktuelní, uvedu link na ztažení softu, v kterým to jde velmi lehce, je to: CDgenPS2_3.0 , prý se poslední dobou blbě schání. Změnu a výměnu Image sem zkoušel i v UltraISO, WinISO, ale výsledek Error, další sem nezkoušel. Neví-li někdo "jak".... máme tu skvělé fórum :-)
Staré disky nevyhazujte, obsah CodeListů se sice zvětšuje, hry přibývají, ale některé z něho v novějších verzích chybí.
CDgenPS2_3.0 stáhnete zde:
http://rapidshare.com/files/44069164/CDgenPS2_3.0.rar.html

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT: AR MAX s novými CodeListy.
Nových kódů, tak jako nových her na stejšna nějak ubývá, že by PS2 umírala ?
Jedno Image je pro hry PAL (UK) , druhé pro hry NTSC (US)
http://rapidshare.com/files/76549376/AR_MAX_CodeList_1886-UK-14.12.07.rar.html
http://rapidshare.com/files/76546086/AR_MAX_CodeList_1883-US-14.12.07.rar.html
Naposledy upravil Tomek dne 14 pro 2007, 18:53, celkově upraveno 1
Tomek
Exdonator
Exdonator

Hotovost: 33.55 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod hicas v 29 črc 2007, 10:38

Na jaký stránce bych moch sehnat savy na přetažení přes AR max do PS2???
hicas

Příspěvekod Tomek v 29 črc 2007, 13:51

hicas píše:Na jaký stránce bych moch sehnat savy na přetažení přes AR max do PS2???

Předpokládám, že se Ti jedná o savy pozic, videí atd ostatních uživatelů, nejsou to tedy kódy.
Jsou dvě možnosti:

1) použít soft: "MaxDrive PS2" v PC, kterej pro PAL hry stáhneš tady:
http://uk.codejunkies.com/support_article_detail.asp?c=GB&cr=GBP&cs=£&r=1&l=1&p=1&i=2&g=2&ProdId=2

Po instalaci v pravé polovině programu se proklikáš a myší do levé poloviny přetaháš soubory, které chceš, opět myší přetáhneš do Flash karty a z ní pak ve zpuštěném MAXovi ve stejšnu rozbalíš UNCRUCHem na memorku.
Jen pro zajímavost obráceným postupem můžeš bezplatně umístit svoje savy nebo videa na stránky Codejunkies, který si budou moct ostatní zase stáhnout. Savy se tam ale neobjeví hned, kontrolují je né na obsah, ale na viry, takže to trvá někdy i 14 dní.

2) Na první pohled složitým klikáním se k savům uživatelů proklikáš opět na Codejunkies:
http://www.codejunkies.com/

zde na: EURO SITE / saves / [PS2 Max Drive] / [PS2 Max Drive Community] a už jen nalistovat hru co chceš. Soubory které budeš stahovat mají VŽDY příponu: MAX.

Protože Tě znám :-) , půjdeš nejspíš po GT4 :-) . Aby nevznikly potíže vysvětlím doslova bordel, kterej v tom sami lidi nadělali. Konkrétně GT4 je v několika verzích a lidi do bloků pro třeba hru v PAL poslali savy z verze třeba NTSC a ty samo na PAL verzi nepůjdou. Rozlišíš je podle prvního čísla daného souboru. Verze PAL pro GT4 vždy začíná číslama: 51719_xxxxxxxxxxx.max , takže stahuj pouze ty soubory, co začínají právě tímto číslem. Pro NTSC začínají: 97328_ , pak sou ještě pro Japan, France a kdo ví kolik ještě.
Že nekecám a že to všechno funguje si můžeš ověřit. Pokud se proklikáš až na GT4, jsou tam 4 stránky savů a videí. Sjedeš-li hned v té první (Posted: 3/9/2005) skoro až dolů, jsou tam dva savy s názvama: "GRAN TURISMO 4Full Replay_Miss.23" a "GRAN TURISMO 4Game data / GT4-UK_Full_100%". Podle nicku poznáš mě a moje Turismácký začátky :-), to ještě na syspro žádná soutěž nebyla.
Tomek
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod EvilS v 30 srp 2007, 02:23

hele suepr takže normálně stáhnu maxdrive vlevo bude F(u mě je to flashdisk) z vleva si nakopčím do prava co chcu a co potom jako?..to mám jako to co sem stáhl(ar max evo) vypálit na cédko/divko hodím to do plejsta a co dál?..připojím flashku a dám copy files?
EvilS

Příspěvekod Tomek v 30 srp 2007, 17:53

EvilS píše:hele suepr takže normálně stáhnu maxdrive vlevo bude F(u mě je to flashdisk) z vleva si nakopčím do prava co chcu a co potom jako?..to mám jako to co sem stáhl(ar max evo) vypálit na cédko/divko hodím to do plejsta a co dál?..připojím flashku a dám copy files?

Počkej, počkej, je to trochu jinak, smíchal si dvě věci dohromady.

Práce s Max Drive PS2 - stažení souborů:
1) Stáhneš tu instalačku MaxDrive PS2, to je výhradně soft do počítače.
2) Nainstaluješ to do PC a otevřeš.
3) V pravé polovině (né v levé, jak píšeš) klikneš na malinký čtvereček - načtou se 2 složky.
4) Opět klik na malý čtvereček vedle složky: Online Community - načte se seznam her (chvíli to trvá).
5) Najdeš tu svojí, z který chceš savy a dvojklikem se natáhne seznam savů dané hry.
Teď nastane trochu problém - vyznat se v tom, co to tam vlastně lidi naházeli, trochu pomůže najet myší na název souboru, vyskočí dodatečné info. Nejlepší je, pokud toho neni moc postahovat k dané hře všechno a otestovat.
V pravé polovině okna bys měl vidět složku: PC Databases, podsložku: Saves a máš-li zapíchlej Flash disk v PC, tak i podsložku s jeho názvem. Jsou-li ve Flashce soubory, které nemají příponu "max", tak MaxDrive je zde nevidí, pro činnost ale nepřekážejí. Flash kartu jako takovou však vidí každou, pravděpodobně i ty MP3 a to i v případě, že později tenhle typ Flashky nerozpozná AR MAX ve stejšnu.
6) Stažení souborů lze provést jen přetahováním myší. Vybrané save "chytíš" myší, přetáhneš na levou polovinu přesně!!! na název některé podsložky (Saves, Flashka) a "pustíš". Pokud použiješ "Saves", soubor se uloží v PC do složky: C:\Program Files\Datel\MaxDrive PS2 UK\Saves , odkud si je později, ikdyž neni puštěnej program můžeš vytáhnout. Přetáhneš-li je přímo do Flashky, v PC se nic z toho neuloží, soubory jsou jen ve Flashce. Soubory maji vždy příponu "max" a v PC si s nima žádnej soft neporadí. Jediná vyjímka je staženej novej CodeList, ten má příponu "bin", ale o něm, jak ho dostat do stejšna kdyžtak až jindy - podle zájmu. Stáhne se klikem na bublinu: AR MAX CODELIST a podle rychlosti netu to trvá i několik minut.
Tím práce v PC končí - soubory máš na Flash disku. Můžou to být celé savy her, videa z her, fotky....
Pozn.: tenhle způsob už nepoužívám. Stejného a lepšího výsledku lze dosáhnout navštívením Codejunkies, naklikáním se na savy uživatelů, klasicky postahovat soubory a uložit v PC. Pak je opět běžným způsobem překopírovat do Flashky a použít v MAXovi.

Práce s Max Drive PS2 - odeslání souborů na Codejunkies (zcela anonymě, pokud se do názvu nepodepíšeš):
Otevřeš soft Max Drive PS2. Dopředu máš samo ve Flashce natažený soubory, co chceš odeslat. Př.: řekněme nějaký replay jízdy z GT4. V pravé polovině provedeš stejné nalistování na hru, jako nahoře v bodech 3), a 4). V levé polovině rozbalíš obsah Flashky, "chytíš" myší zamýšlený soubor (z příkladu to replay jízdy), přetáhneš do prava opět přesně!!! na název hry a "pustíš". Tím dojde k odeslání souboru na Codejunkies. Jak sem psal minule, objeví se tam ale až za pěkně dlouho, některý lidi to nevydrželi, druhej den to tam poslali znova.... další den znova.... no hrůza a tak tam maji třeba jedno a to samí save třeba pak 4x :-( . Ještě dodám, že se při odeslání kamsi do vyskočené tabulky píšeš znění, co se u daného souboru má na Codejunkies oběvit. Nejlepší je, si to vyzkoušet :-)

Úplně jiná věc je AR MAX, to je zase soft výhradně pro stejšna. Ano, jestliže si stáhl Image AR MAXe, musíš ho na CDčko!!! jako Image (obraz disku) vypálit. Práci s nim sem už kdesi popisoval (myslim), tak jen v kostce.
Po načtení první obrazovky MAXe ve stejšu, klikneš na druhou ikonu z leva MAX MEMORY, načte se druhá, zde na: My Devices - načte se obraz se třemi symboly. Máš-li zapíchlou memorku - je zvýrazněná, máš-li zapíchlou Flashku, POKUD DANÝ TYP MAX VIDÍ !!! , je zvýrazněná taky. Klikem na jedno nebo druhý děláš pak veškereou činnost - mazání, přesun, kopírování, komprimování.
Soubory na Flashce jsou VŽDY! kompimovány, tedy CRUCH, chceš-li je přetáhnout na memorku a použít pro hru, musíš vždy jen klikem na UNCRUCH - rozbalí se v použitelném tvaru na memorku. Na memorku ale můžeš uložit i zabalený soubor, je zkomprimován někdy až 10x, šetří se s tím místo na memorce. V tomhle uloženém tvaru je takový save pro hru nepoužitelné. Na memorce můžeš ale mít jeden a ten samí soubor 2x, 1x zabalený a 1x rozbalený.
Př.: řekněme, že sis vybral nějaký save komplet hry XYZ, v PC v Max Drive PS2 sis ho přetáhl do Flashky, tu strčil do stejšna, spustil soft AR MAX a v otevřené Flashce ten soubor vidí MAX i Ty. Nejprve musíš někam, pokud ho tam máš, přesunout save stejné hry někam jinam. Buď na druhou memorku, nebo na stejnou Flashku, v ní může být, na rozdíl od memorky stejný save hry X-krát, nebo klikem v memorce na daný save dát CRUSH, tím se na memorce zabalí a to původní, co si tam měl vymažeš. O nic nepříjdeš, Tvoje save stejný hry budeš stále mít, jen bude zabalené, rozbalit ho pak můžeš dle potřeby - tím sis připravil flek pro stažené save z Codejunkies (nebo Ti ho poslal kamarád, to je jedno). Teď už jenom v obrazovce se třema symbolama klikneš na Flashku, v ní označíš v levé polovině dané save hry XYZ a v pravé polovině klikneš na UNCRUCH do memorky. Podle velikosti (někdy to trvá i několik minut!) se save rozbalí do memorky.
A to je vše, vložíš hru, memorku a je-li verze hry totožná se staženým savem - najede.

Dvě rady na konec.
1) Ve stejšnovi v MAXovi nepoužívej tlačítko: MOVE (přesun). Lepší je dát nejprve COPY, tím se daný soubor zkopíruje a když je vše OK, pak to původní teprve DELETE. Vyhneš se tak někdy hrůznýmu zklamání, že když se MOVE nepovede, nepříjdeš o něj.
2) Na MAXe nespěchej!!!, je to výborný pomocník, ale na druhé straně pěkná mrcha líná. Po přetažení jakého koliv souboru ještě chvíli počkej, nevytahuj mem. nebo Flash ihned, ale počkej. Sám si můžeš všimnout, pokud má Tvoje Flash indikační diodu, že ač MAX již hlásí, že je dokončeno, dioda ještě bliká! , vytáhneš-li jí, bývá save kaput. Nedávno sem kopíroval obsah memorky do Flashky, bylo na ní asi 180 souborů a MAXovi to trvalo skoro hodinu ! To byl extrém, běžně to trvá od několika vteřin do několika minut.

A na úplnej konec seznam mě známých Flash karet, které AR MAX vidí a spolupracuje s nima:
Corsair, Apacer, V-MAX, Jogr, KINGSTON. Já používám Jogr (cena asi 250 kč) a určitě jich bude víc, doslechl sem se, že někdy i MP3 Flash, na velikosti nezáleží. Co vím bezpečně, typ Flashky SEITEC nikdy nevidí !!!
Tomek
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod EvilS v 31 srp 2007, 13:15

ty jo tak to si nemusel ale fakt moc dík :))) vážím si toho, už to chápu a jde mi to..dík moc
EvilS

Příspěvekod Tomek v 31 srp 2007, 15:09

EvilS píše:ty jo tak to si nemusel ale fakt moc dík :))) vážím si toho, už to chápu a jde mi to..dík moc

Doufám, že neurazila možná až přílišná podrobnost, sem zastáncem podrobností a nikdy nevím, kdo stojí jako "protějšek", třeba začíná a uvítá to. Na druhý straně se klidně může "chytit" někdo další, postrčí vědomosti dál, zjistí třeba na co je v MaxDrive složka Online Powersaves, nebo v MAXovi jak se pracuje s filmama, k čemu slouží blok okolo napojení na net, napíše podobnej "návůdek" a v konečným efektu získám i já :-)
Tomek
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod Raziel87 v 19 zář 2007, 11:56

lze pomoci AR MAX formatovat memory kartu?
Raziel87
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM

Příspěvekod Alien v 19 zář 2007, 12:02

Ano
PS2 PAL SCPH-30004R + Chip Messiah, Network Adaptor + HDD Seagate 320GB, 16MB Expansion Memory Card + 2x Memory Card Sony 8MB, 2x Dual Shock Sony, USB Mouse + USB Keyboard
Obrázek
Alien
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 11,981.01 PSM
Medaile: 2
Medaila za preklady CZ (1) Medaila za preklady SK (1)
Dostal poděkování: 72 krát

Příspěvekod Louba v 13 kvě 2008, 17:30

Stáhl jsem instalačku Max Drive. Nejde mi nainstalovat. Prokliknu instalační soubor a nic se neděje. Stáhl jsem savy pro PS2. Mají příponu max. Okopíroval jsem savy na flashdisk. Max Drive ve Stejšnu vidí flashku, ale nevidí soubory. Jak nainstalovat Max Drive na PC? Instalační soubor mám, ale nefunguje. Díky Louba.
Louba
Rookie
Rookie

Hotovost: 60.35 PSM

Další

Zpět na PS2: Software