Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Ahojte--help!!--

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod cheopko v 27 úno 2007, 09:54

Ja mam swap magis plus 3,6 a chcem sa opytat kedy je dobre pouzit expert tool 1_5 teda na prerobenie hier aby isli bezproblemovo na hore uvedenom chipe. Stara zanama pesnicka fifa 07 tiez mi zamrzla na Loadingu chcel som pouzit fix no neslo to lebo to bolo v koncovke MDF a nie iso. Tento program expert tool 1_5 otvara iba iso subory??--

No a proste kedy to mam pouzit ked to stiahnem s fora aby som zbytocne nemrhal dvd ckami. Na polskom fore som cital ze sa to robi u hier ktore maju dosleovne nad 4,35gb, je to pravda??? A potom som cital ze pri pouziti tochto toolsu sa niekde pripocita 20mg a niekde rapidne zmensia data. To jest ak ma hra 4,3gb po poziti toolsu bude mat cca 2,9 to sa potom predsta musi potom aj zobrazit na gamske, nie?? Inak co sa tyka vypalovania v Alkohole 120 % ked dam vypalit image nikde mi nepise aby som si zvlolil profil ps2, v nastavnieach ho viem nastavit upravit ale pri napalovani ho neviem zadat , respektive nemam s coho vyberat. Takze palim pomocou deamnu+nerom zatial no problem , dalsia hra bude palena v ismburne. Prosim napiste mi nech daco viem nech niesom lama teraz som len tym zacal a chcem co to vediet.

Dakujem vsetkym , ktory si to precitali a napisali,,,,dikkk
cheopko
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PS2: Software