Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Falošné "originály"

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Mira42 v 06 bře 2009, 16:03

Zdarec všem,

jsem tak trochu lama, mám PS2 koupený v ČR, nedávno jsem dostal nějaké originál gamesy koupené v Rusku. PS2 mi to nebere, pravděpodobně kůli jinému regionu. Je nějaká cesta (bez pájky a velké dávky štěstí) jak tyto gamesy rozchodit ?
Na netu jsem viděl nějakou Region Free kartu do pam. slotu, nicméně nechce se mi to kupovat...

díky

Mira
Mira42
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod smindek v 06 bře 2009, 16:28

Okolo regionu, rôznych metod ako rozbehať aj neoriginálne hry je tu toho dosť. Takže treba pohľadať a potom sa prípadne spýtať vo vhodnej téme. V rusku je PAL region ako aj u nás a preto nieje dôvod aby nešli hry kvôli regionu. Skôr to môže byť kvôli konzole (optike) a ked spomínaš to Rusko tak by som pripustil aj možnosť že tie hry nebudú originály. Mal som možnosť vidieť jeden neoriginálny originál z Bulharska. Laik si nič nevšimne. Takže pozri sa poriadne čo to vlastne doma máš. Ak máš možnosť oskenovať, odfotiť tak to urob. Ak sa neskôr potvrdí, že je problém v neoriginálnych origináloch tak tému premenujem. Ak to bude iný dôvod, ktorý sa tu rozoberal alebo sa dá napísať do vytvorenej témy tak Lock.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,743.39 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod Mira42 v 06 bře 2009, 16:37

Díky za reakci, PS2 (optika) je ok, filmy + jine orig. hry jedou. Vyfotit to mohu. Není možnost jak poznat zda se jedná/nejedná o originál hry pomocí nějakého softu v PC ?
Mira42
Rookie
Rookie

Příspěvekod smindek v 06 bře 2009, 16:43

Neviem o tom. Ináč ked sa tak vezme nemusíš to ani fotiť, len ak by si chcel upozorniť ostatných aj screenom ak by to bolo naozaj v tom. Takže z lesklej strany hry pri strede musí byť niečo ako čiarový kod a čísla. A takisto na lesklej strane by si mal vidieť na disku niekoľko playstation log.
Tá hra ktorú som mal možnosť vidieť ja mala stranu kde je obrázok hry celkom kvalitnú, no bez spomínaných znakov na druhej strane.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,743.39 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod Mira42 v 06 bře 2009, 21:14

Takže jsou to opravdu falešné originály, je to přesně jak říkáš, přední strana dvd má celkem kvalitní potisk, nicméně ze spodní strany logo chybí. Díky moc za rady.
Mira42
Rookie
Rookie

Příspěvekod mefo v 24 čer 2009, 22:13

To su neoriginaly, proste su len lisovane a nie palene. Lahko to poznate podla už zmieneho logo na spodnej casti disku. Je to proste trhom, rusky a post-rusky trh je na tom z hrami tochu inak, plati to aj o PC Hrach. Tam ak vyrobca(distributor) nieje schopny predavat hru za niečo okolo (počul som 10 USD). Tak na rad nastupuju piratske kopie, na rozdiel od nas presli už na lisovanie (robia to v trochu vačšiom množstve). Sám už niekolko takých diskov vlastným(služobky,dovolenky a tak), ale na swap magicu a atd. šlapu ako originálky:D Takže ich nemusite ani vyhadzovat a aspon ich mate s potlačou.
mefo
Rookie
Rookie

Příspěvekod adamistr0 v 03 črc 2010, 07:31

v tom rusku jdou sehnat vazne dobre veci. napr kamos z tama ma gta4 (tak tyden pred tim nez to vyslo uz to mel) za 300kč. a při instalaci uz to tam rovnou da crack. na ps2 z tama ma tak 5 her, na chipu bez problemu :D
adamistr0
Rookie
Rookie

Hotovost: 191.20 PSM

Zpět na PS2: Software