Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Free McBoot 1.6

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Alien v 16 zář 2008, 20:13

Na mé PS2 to funguje tímto způsobem.
1. najeď do FMCB_CFG.ELF ( FMCB_Configurator_1.1 )
2. tam dej na ON Autoboot Disk
3. nezapomeň dát Save CNF to MC0:
5. normálně mě bootuje hra z DVD

Jenže pak jsem to zkoušel na PS2 mého bratra a vypadá to na stejný problém jako u tebe. Nastaví si to přesně jako já vloží DVD dá restart PS2 si DVD očuchá a když by měla mechanika začít bootovat objeví se mu na hoře a dole bílé pruhy a vše se zasekne. Takže to buď vypadá na jinej chip který není s touto aplikací plně kompatibilní a pak také je možné že si tato aplikace nerozumí s každým typem PS2 a jejich základními deskami.
Rozhodně bych ale za chodu memory kartu nevytahoval. Jinak mě kdyby to nefungovalo tak by mě to ani moc nevadilo, protože mám 16MB Expansion Memory Card u které je možnost přepínání mezi orig. Sony memorkou a pamětí 16MB Expansion Memory Card.
PS2 PAL SCPH-30004R + Chip Messiah, Network Adaptor + HDD Seagate 320GB, 16MB Expansion Memory Card + 2x Memory Card Sony 8MB, 2x Dual Shock Sony, USB Mouse + USB Keyboard
Obrázek
Alien
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 11,981.01 PSM
Medaile: 2
Medaila za preklady CZ (1) Medaila za preklady SK (1)
Dostal poděkování: 72 krát

Příspěvekod sir.lukas v 17 zář 2008, 11:18

Dik za odpoved, ten zpusob co pises sem uz myslim zkousel a mel jsem stejny problem jako tvuj bratr. Takze problem asi bude v chipu nebo v desce. Zkusim si s tim jeste pohrat. Pokud se mi to podari zprovoznit dam sem popis jak se mi to podarilo. Popripade si poridim tu 16MB Expansion Memory Card, protoze uz me nebavi porad vkladat to Cd at muzu spustit nejakou Homebrew aplikaci.
"V každém přístroji je nějaké podělátko!"
ObrázekObrázek
sir.lukas
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 3,940.25 PSM
Dostal poděkování: 32 krát

Příspěvekod edguy v 08 pro 2008, 19:41

FREE MCBOOT umožňuje hrať na PS2 bez ČIPU,SWAPMAGICU či inej originalky.
Ak máte na MC program ESR.ELF v zložke BOOT tak môžete hráť iba pomocou nápalenej plnej napál.hry.
Hru patchneme pomocou MementoDiscPatcher.exe
.....

Podrobný návod:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.console-power.com/viewtopic.php?p=79821#79821
PC Intel Celeron D 330 2678MHz 1024MB ASUS A9550(128 MB), DVD napaľovačka, HDD SB(160GB)+ext.HDD WD(320GB)+WEBCAM
PSONE+CHIP+DUAL SHOCK
PSTWO +SWAPMAGIC+2xSONY DUALSHOCK+WIRELESS DUALSHOCK GENIUS+MC SONY 8MB+LIGHTGUN 4GAMERS+USB KEYBOARD DELUX
edguy
VIP
VIP

Hotovost: 4,489.05 PSM
Dostal poděkování: 21 krát

Předchozí

Zpět na PS2: Software