Přiznám se, že ve tvých příspěvcích je trošku "guláš", protože píšeš podobné věci do dvou témat najednou viz:
post109485.html#p109485Tak to zkusím nějak popořadě vyřešit.
1) Zkopírovat FMCB z jedné karty na druhou jsem také zkoušel a nefungovalo mi to, po instalaci ano, proto doporučuji novou instalaci viz:
post109223.html#p109223Není to dogma, mně se prostě ta nakopírovaná MC nespustila.(Obě byly original SONY 8Mb)
2) Nastavení "disc control ON" v konfiguraci uLaunch.elf způsobí, že se po načtení disk v mechanice zastaví. Nic víc, nic míň.
Když se disky přehodí (bez záslepek u SLIM, nebo bez SlideTool u FAT), tak potom v CDFS není buď nic, nebo tam zůstanou "viset" data z původního vyndaného disku a nejde nic spustit.
Jestli ti oboje funguje, kopírování FMCB i výměna disků bez záslepek, tak jsou ty tvé dvě 70004 nějaké "zvláštní".
3) SMS nepotřebuje funkční mechaniku, stačí mu MC a USB.
4) Spouštění PS1 her na PS2 pomocí FMCB a PSXLauncher je popsaný tady:
post99621.html#p99621Pak je ještě jeden způsob: Spustit uLaunch.elf s vloženou PS1 originálkou
Přehodit disky (musí být regionálně shodné PAL-PAL, NTSC-NTSC)
File browser\MISC\PSBrowser
Prý to na slimech jde, mě to ale nefunguje, vždycky to zůstane viset na logu PS1
Může to být samozřejmě mou konzolí, protože mám teď starou 39004 a ta je ráda, že vůbec něco přečte.