Kdyžtak zkus hru hodit na flash nebo HDD a rozjed ji přes USB extreme nebo podobný program.
PS: už se tešim až mi dojde karta s FMCB
edit: Jdou přes FMCB hry na dvouvrstvých DVD?
Právě je 09 úno 2012, 12:26
Obsah fóra ‹ Diskusia Playstation :: Discussion Playstation ‹ PlayStation 2 ‹ PS2: Software
Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři
|
ados.linka Rookie ![]() |
Piramid píše:Zatim jsem narazil na hru God of war 1= zacatek najede a hned zamrzne
ados.linka píše:Kdyžtak zkus hru hodit na flash nebo HDD a rozjed ji přes USB extreme nebo podobný program.
http://list.sksapps.com/index.php?page=indexg.html edguy píše:Hranie dvojvrstvových hier DVD+-DL(DVD9):
**Pre patchnutie hry použíjeme DLPatcher.rar a ESR disc patcher GUI v0.24a.rar
**V uLaunchElf v nastaveniach nastavme Disc control:ON// Ovladaní disku:zap**
**Pre hranie DVD9 hier patchneme každú DVD9 hru ale pri hraní jednovrstvových DVD+-R hier patchneme jednú plnú hru pre spuštanie ostatných nepatchnutých +-R hier**
Tvorba patchnutej DVD9 PS2 hry:
1.Treba nám dvojvrstvovu hru(DVD DL)
2.Urobíme si v PC image hry(ISO,BIN) alebo stiahnutú hru prerobíme na image ISO,BIN cez POWER ISO.
3.a.Spustíme DLPatcher.EXE a patchneme hru(podpora DVD DL hier.)
b. Spustíme ESR disc patcher a patchneme hru(hranie pomocou ESR cez FREE MCBOOT)
4.V uLaunchElf v nastaveniach nastavme Disc control:ON// Ovladaní disku:zap a dáme OK,lebo inak sa patchnutá hra bude vždy točiť a nevymeníme ju za inú napálenú hru.
5.Na MC musí byť ESR.ELF a nastavený v Free McBoot(Configure ESR Path...).
6.Vložíme MC a patchnutú DVD9 hru a zapneme konzolu.Spustí sa Free McBoot a následne ESR a uLaunchElf.Pôjdeme na cdfs:/ ,klikneme na S**S_123.45(napr. SLES_545.11,UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2006-2007) a hráme.
!!!!!Nemusí fungovať uplne pre každú hru.!!!!!
Zatiaľ som stiahol a vyskušal len DVD+DL hru Dynasty Warriors 6
Použil som DLPatcher.rar a ESR disc patcher GUI v0.24a.rar a ESR beta r9b(=ESR.ELF na MC)
|
MoMo PS Konzultant ![]() |
|
blackosh Rookie ![]() |
|
|
ados.linka Rookie ![]() |
|
Meszi Rookie ![]() |
...zapnu psko a při nabíhání fmcb držím r2(mám to tak nastavené pro spuštění esr), mám vloženou patchovanou hru...
|
|
Meszi Rookie ![]() |
|
|
Meszi Rookie ![]() |
|
|
Meszi Rookie ![]() |