Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

GranTurismo 4

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod deyva v 15 srp 2007, 13:25

Zdravim, koupil jsem si o vikendu novou originalku GranTurismo 4, dal to do myho PS2 (770004) a ono mi to nechce nacist (porad mi to jakoby nacte a pak se sekne... neco jako kdyz date strasne poskrabany cd do mechaniky. Normalne mi ale vsechno jede... jak PS2 CD tak PS2 DVD, akorat to GranTurismo 4 je na DL DVD, coz by asi mohla byt pricina... setkali jste se s podobnym problemem nekdo?

Zajimave... ted jsem zkousel i v mym druhym PS2 (30004) a tam jede v pohode... aspon ze to. Nemuze to byt treba cipem? to bych ten cip mozna radeji vyhodil abych mohl hrat GranTurismo 4 na obou :-)
deyva
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Tomek v 16 srp 2007, 13:30

Před pár týdny sem koupil stejný typ konzole, rovněž s čipem, ale GT4 jede v pohodě. Nenapsal si typ čipu, popřípadě kdo ho montoval. Ty modernější čipy mají možnost při startu konzole ho vypnout..... nevíme ale ten typ Tvého čipu...
Tomek
Exdonator
Exdonator

Hotovost: 33.55 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod petr v 17 srp 2007, 08:56

tak je to tak když máš starší čip tak ti nerozjede originálky na dual layer,mám mesiah a taky mi to jediné nešlo.
petr
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod Tomek v 19 srp 2007, 17:04

petr píše:tak je to tak když máš starší čip tak ti nerozjede originálky na dual layer,mám mesiah a taky mi to jediné nešlo.

A jak se Ti to přihodilo, že do nové konzole 77xx... Ti někdo namašlil takovou historii ? Má to ale i svojí výhodu - můžeš vkládat kódy i do kopie :shock:
Tomek
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod halfii v 15 říj 2007, 17:11

ahoj lidi,mam takovy dost neprijemny problem s touhle hrou,hral sem normalne a vcsecko slo v pohode,a jednoho dne si chci zahrat a hle,save data i corrupted....myslel jsem ze ten plejak rozbiju....no tak sem corrupted data vymazal a zacal znova....docili jsem 39% a znova data is corrupted...ach jo,lidi MOC PROSIM,nevite,jak se to resi nebo co mam delat,jak to udelat abych ty savy zase nemusel mazat???STRASNE MOC PROSIM!!!!sem uz z toho zoufaly.... :cry: predem Vam dekuji za nejake rady
halfii
Rookie
Rookie

Příspěvekod Tomek v 15 říj 2007, 23:16

halfii, bohužel nejseš první komu to GT4ka udělala. Jestli to je tím, že to má 1,5MB nebo až po okraj zaplněnou memorkou je těžký říct. Dost často se i stává, že ty "Corrupted" nejdou ani v Browseru vymazat, někdy se jim smaže jen hlavička a i při kompletním vymazání je obsah memorky menší než 8 MB (používáš doufám orig.od Sony). Pokud bys tohle zjistil, pomůže jen memorku naformátovat. Tady je rozhodující, jestli máš čip a nebo aspoň Swap Magic. Stáhneš a na CDčko vypálíš "MCKiller" a tím memory naformátuješ. Najdeš ho tady na fóru, pokud né napiš, pošlu Ti ho, zaZIPovaný to má jen 0,5 MB. Druhá možnost je Action Replay MAX buď jako kopie, nebo se dá koupit orig., tam čip nepotřebuješ. Třetí, že někomu memorku pošleš a on Ti jí zformátuje.
Ty poškozený data už neobnovíš a aby Ti nenastávaly infarktový stavy při dalším "Corrupted" máš v podstatě dvě možnosti.
1) přes toho AR MAXe si data občas zazálohuješ, když se na memorce podělaji, natáhneš si tam z PC tu zálohu. Máš-li ten čip nebo Swap, budeš to mít vcelku levný, stáhneš Image MAXe (opět najdeš zde), vypálíš, návody jak se s tím dělá sou taky tady. Pokud to nemáš, je to drahý, orig MAX stojí 800 - 900 Kč.
2) Použiješ 2 memorky. Jak večír dohraješ, zkopíruješ v Browseru data na druhou memorku, když se na jedný memorce podělaji....atd.
Jak vidim seš tu novej, tak si nahoře klikni na "Hledat", postupně tam vlož třeba MCKiller, AR MAX, Corrupted data, Swap Magic... ať vidíš, že nejseš sám :-)
Jo, je možný, že zazálohovat data jdou i s "uLaunchELF", ale to by musel poradit někdo jinej.
Tomek
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod Tomek v 16 říj 2007, 09:10

Zdravím Marián.... žije :-)
sem to sice nepatří, ale zkusím Tě chytit tady, jinde už nemám odvahu . Jak to vypadá s touhle šlamastikou ? : http://www.console-power.com/viewtopic.php?p=39636 (po červenec 30, 2007 6:02 pm). Z pionýra je pomalu důchodce, ale čip mrška stále neposlouchá, jak zavede první kopii - potvora se vypne. Podařilo se přes "víkend" na něco přijít ?
Tomek
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod Tomek v 16 říj 2007, 09:33

wisoft píše:ahoj, zijem, len som nemal cas, ale ... uz sa to lepsi.

kludne ma chytal kolko len chces :)

Dobře, budu tedy jako štěnice :D
Tak tak, problém stále trvá. Vložim kopii MAXe / navolim kódy / vložim kopii hry - a protože po prvním nabotování se čip sám vypnul, hru již nezavede. Do originálek to ale zavede OK. Mám velký nutkání Modbo 750 vyměnit za nějakej starší čip, jen nevim jak a za jaký, navíc je to komplet od Tebe, nerad bych se v tom hrabal sám. Kódy potřebuju třeba když se píše nějakej Návod na hru, třeba počet životů, možnost přeskočit level a.p.
Tomek
Exdonator
Exdonator

Zpět na PS2: Software