Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

hdl patch gran turismo 4

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod netdriver v 12 lis 2010, 09:47

poradite mi prosim nekdo jak aplikovat hdl patch do hry gran turismo 4 aby sla spustit v open ps2 loader?diky uz se s tim trapim dva dni a bez vysledku
netdriver
Rookie
Rookie

Hotovost: 684.15 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod MoMo v 14 lis 2010, 13:59

Nejspíš to bude tím, že HDL Patch je patch pro Loader a ne pro hru.

EDIT: Nedalo mi to a tak jsem dneska dělal pokusy a jede mi to v pohodě. Mám USB Advance-Global War Edition, Gran Turismo 4- PAL DVD5. Jede to úplně skvěle a bez jakýchkoli úprav. Žádný patche, nic. (i když to na sksapps píšou)

MoMo dostal poděkování od:
netdriver
MoMo
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 275,312.42 PSM
Medaile: 1
Medaila za pomoc PlayStation (1)
Dostal poděkování: 71 krát

Příspěvekod netdriver v 16 lis 2010, 00:41

Děkuji za snahu,ano na starem ps2 mi usb advance a a gran turismo 4 fungovalo,nyni mi na ps2 77004 usb advance nefunguje ale nasel jsem stabilni funkcni verzi open ps2loader OPL_VMC_0.7_rev501 na kterem uz bezi ok.Pro vsechny kterym nastane podobny problém,je nutno defragmentovat hardisk ,popripade zkusit jinou verzi OPL.tu defragmentaci nepodcenujte ve vetsine pripadu pokud nejde hra je chyba v tom,a zadny patch na gt4 neni potreba!

warning   Upozornenie/Warning
edit smindek: nepoužívaj citaciu ak reaguješ bezprostredne na príspevok a pre istotu do budúcnosti, nikdy necituj linky a obrazky.
netdriver
Rookie
Rookie

Hotovost: 684.15 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PS2: Software